Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott a City az Arsenallal

2024.04.01
09:51
Forrás
Pannon RTV
Húsvétvasárnap is folytatódott az angol labdarúgó-bajnokság harmincadik fordulója. A Liverpool 2-1-re legyőzte a vendég Brightont, míg a Manchester City és az Arsenal gól nélküli döntetlent játszott.

A Liverpool minden sorozatot beszámítva megszakítás nélkül 32 hazai összecsapásán nem kapott ki. A Brighton szeptember óta nem tud egymást követő két Premier League meccset nyerni, és a legutóbbi négy idegenbeli tétmérkőzésén kikapott, ilyen legutóbb közel öt éve fordult elő a gárdával. A címvédő Manchester City és az Arsenal tegnapi döntetlenjének pedig az éllovas Liverpool örülhet igazán, mivel az Arsenalt így kettő, a Manchestert pedig három ponttal előzi meg a tabellán.

Premier League
labdarúgás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.