Ugrás a tartalomra

Foci: Sérülés miatt Willi Orbán nem lép pályára a magyar válogatott következő mérkőzésein

2024.03.21
18:43
Forrás
Pannon RTV
Az egyik mérkőzésen Dibusz Dénes, míg a másikon Gulácsi Péter fogja védeni a kaput, illetve Dárdai Márton is biztosan játszani fog.

Combsérülés miatt Willi Orbán nem léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzésein. A hírt Marco Rossi szövetségi kapitány jelentette be a törökök elleni felkészülési meccset megelőző sajtótájékoztatón. Egy szinte jelentéktelen közelítőizom-problémát tapasztaltunk nála. Semmi komoly, de nem akartuk veszélybe sodorni – mondta a sajtótájékoztatón Rossi. A magyar labdarúgó-válogatott március 22-én, pénteken 20:45-től Törökországot, majd négy nappal később 19 órakor Koszovót fogadja a Puskás Arénában.

A szövetségi kapitány elárulta, az egyik mérkőzésen Dibusz Dénes, míg a másikon Gulácsi Péter fogja védeni a kaput, illetve szeretné pályára küldeni Dárdai Mártont, akivel elégedett az edzések alapján, úgy fogalmazott: az egyik mérkőzésen biztosan játszani fog.

Willi Orbán
labdarúgás

Most

15:14, Frissítve: 15:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.
12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.