Ugrás a tartalomra

Foci-vb: Tizenegyespárbajt nyerve a nyolc között Anglia

2018.07.03
23:07
2018.07.03
23:12
Forrás
MTI
Az angol válogatott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének utolsó résztvevője, miután kedd este 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után 11-esekkel 4-3-ra legyőzte Kolumbiát.

A moszkvai Szpartak Stadionban lejátszott nyolcaddöntős összecsapás első negyedórájában az angolok nagy tempót diktáltak, de nem játszottak kapura veszélyesen, azután pedig visszaesett a tempó, a kolumbiaiak időnként kijöttek a kapujuk előteréből, helyzet azonban továbbra sem alakult ki.

A második félidőben sok volt a szabálytalanság, a reklamálás, különösen azután, hogy Harry Kane az 57. percben értékesítette az angoloknak megítélt büntetőt. A folytatásban a dél-amerikaiak aktívabbá váltak, igyekeztek támadásokat vezetni, és a 93. percben Yerri Mina fejesével egyenlítettek. A hosszabbításban nem esett gól, a tizenegyespárbajban pedig a kolumbiaiak kétszer, az angolok egyszer hibáztak. Utóbbiak ellenfele a szombati, szamarai negyeddöntőben Svédország válogatottja lesz.

foci
vb
Kolumbia

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.