Ugrás a tartalomra

Fordulatos meccset játszott a TSC a Vojvodinával

2023.04.07
20:01
2023.04.08
15:45
Forrás
Pannon RTV
1-1-es döntetlent játszott a TSC labdarúgó-csapata és az újvidéki Vojvodina a Szuperligában.

A topolyaiak korán megszerezték a vezetést Petar Ratkov góljával a 17. percben, de az újvidékiek a 90. percben büntetőből egyenlítettek, Uroš Nikolić volt eredményes. A TSC játékosa, Aranđel Stojković a hosszabbítás 4. percében gólt lőtt, ezt azonban a videóbíró szabálytalannak ítélte. 

A TSC továbbra is második a Szuperligában. Az alapszakasz utolsó körében a topolyaiak a belgrádi Voždovac vendégei lesznek majd.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Egy-eggyel végeztük a mérkőzést vagy végződött a mérkőzés. Nem tudok elégedetlen lenni, tanulni kell abból, hogy nem fejezzük be a mérkőzést 1:0-nál, tehát még volt elég sok hátra, hogy lőhettünk volna gólt. De nem tudok nem elégedett lenni a játékkal, szépen játszottunk. Hiányzott a második gól, hogy biztos legyen ennek a játéknak a kimenetele. De azt mondom, hogy elég mérkőzés van még hátra, és szerintem azok a mérkőzések, persze van még ez a harmincadik forduló, és akkor olyan mérkőzések várnak bennünket a play off-ban, ahol a minőségnek elő kell jönnie.”

TSC
Vojvodina
Topolya
labdarúgás
szerb Szuperliga

Most

12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.