Ugrás a tartalomra

Gól nélküli meccset játszott a TSC a Spartacusszal

2021.09.10
22:04
2021.09.11
16:45
Forrás
Pannon RTV
Döntetlen született az észak-bácskai derbin. A szabadkai Spartacus és a topolyai TSC találkozója gól nélkül zárult a szerb labdarúgó Szuperliga 8. fordulójában.

A mérkőzést a TSC kezdte jobban, az első negyed órában több helyzetet is kidolgoztak, azonban a hazaiak védelme állta a sarat. Az első félidőben többször veszélyeztetett a topolyai gárda, de gól nem esett egyik helyzetből sem, így a csapatok 0-0-ás állással vonultak pihenőre.

A második játékrészben ismét a TSC kezdett jobban, a csapat számos ajtó-ablak helyzetet alakított ki, de gól egyikből sem született. A meccs utolsó harmadában a Spartacus vette át az irányítást és próbálta kihasználni a bizonytalankodó topolyai védelmet. Ennek meg is lett az eredménye, a 79. percben a hazaik jutottak előnyhöz, azonban les miatt a gólt érvénytelenítették. Az utolsó 10 percben mindkét csapat alakított ki helyzetet, de gólt nem sikerült szerezni, így maradt az 0-0-ás végeredmény, ami azért érdekes, mert mindkét csapat sokgólos meccseket tud a háta mögött ebben a szezonban.

Vladimir Buač, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „Ez egy furcsa helyzet számunkra ebben az idényben, mivel eddig az összes mérkőzésen sok gólt lőttünk és kaptunk is. Sok helyzet volt egyik és másik oldalon is, összességében egy nagyon jó meccs volt, a közönség is eléggé a részese volt ennek.”

Bocskay Bertalan, a TSC magyarországi légiósa először kapott kezdőként helyet a csapatban. A fiatal középpályás a saját és a csapata játékával elégedett, azonban teljesen elégedett csak a győzelemmel lett volna. „Nagyon örültem neki, amikor megtudtam, hogy a kezdőben vagyok, a kezdőbe neveztek. Nyilván meg akartam mutatni, hogy mit tudok, illetve, hogy mire vagyok képes a pályán. Szerintem mindent beleadtunk, beleadtam, ahogy az egész csapat is, nyilván jobban örültem volna, ha három ponttal tudunk távozni.”

A bajnokságban a Spartacus 12 ponttal az ötödik, míg a TSC 17 ponttal a második helyen áll.

TSC
Spartacus
labdarúgás
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.