Ugrás a tartalomra

Hamiltone a Magyar Nagydíj

2012.07.29
21:34
2017.10.03
09:34
A McLarenes Lewis Hamilton nyerte a Forma 1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen
A McLarenes Lewis Hamilton nyerte a Forma 1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. A második Kimi Raikkönen, a harmadik Roman Grojean lett. A futam elején két rajtot is kellett tartani, mivel Michael Schumacher autója leállt. A német a boxutcából indult, majd a sebességkorlátozás átlépése miatt boxutca-áthajtásos büntetést kapott. 10 körrel a futam vége előtt, feladta a versenyt. A 31. születésnapját ünneplő Fernando Alonsonak nem sikerült megszerezni a 31. futamgyőzelmét, az ötödik lett, összetettben azonban továbbra is vezet. A Magyar Nagydíj rendbontás nélkül zajlott, a nézőtér megtelt. A közönség kellemes, napos időben izgulhatta végig a versenyt. Lewis Hamilton kezdett a legjobban a Hungaroringen2012.07.27. 12:03Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte a Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzését a Hungaroringen.A 2008-as világbajnok mögött csapat- és honfitársa, Jenson Button végzett a második, a pontversenyben jelenleg élen álló, kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonso pedig a harmadik helyen.A címvédő, német Sebastian Vettel csak a 15. legjobb időt autózta, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher pedig ötödikként zárt.A gyakorláson látszott, hogy a mogyoródi pálya helyenként még nagyon poros, több pilóta is el-elhagyta az ideális ívet, de baleset nem történt.A Forma-1-es Magyar Nagydíj második szabadedzésére 14 órától kerül sor a Hungaroringen. (MTI) Magyar Nagydíj – Mogyoród készen áll a versenyre érkezők fogadására2012.07.25. 13:19A Magyar Nagydíj a 2012-es Formula-1 világbajnokság tizenegyedik futama, amelyet 2012. július 27–29. között rendeznek meg a magyarországi Hungaroringen.Már minden készen áll a száguldó cirkusz csapatainak fogadására.Jegyeket elővételben már nem lehet vásárolni. Azok, akiknek a július 29-i versenynapra érvényes speciális belépőjük van, annak felmutatásával mindhárom metróvonalat díjmentesen vehetik igénybe.Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken, szombaton és vasárnap Mogyoród térségében is inkább napos, meleg időre lehet számítani, zivatarnak kicsi az esélye.Mogyoródon 1986-óta rendeznek futamot. (www.hungaroinfo.com) 
Magyar Nagydíj
Mogyoród

Most

11:06, Frissítve: 12:21

Felújult a kispiaci művelődési ház

Az átadáson jelen volt Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és delegációja, akik ezt megelőzően Martonosra és Magyarkanizsára is ellátogattak.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.