Ugrás a tartalomra

La Liga: Sevilla – Eibar 1:0

2020.07.07
13:07
Forrás
origo.hu
Hazai pályán győzött a Sevilla csapata a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának hétfő esti mérkőzésén az Eibar együttese ellen.

Az 1-0-s hazai győzelemmel véget érő találkozó hőse az az Ocampos lett, aki az 56. percben megszerezte a meccs egyetlen gólját. Később a sevillai kapus szerencsétlen sérülését követően beállt a saját kapujába, mivel a csapat addigra már mind az öt cserelehetőségét kihasználta, így a játékos kesztyűt és kapusmezt kapott. A mérkőzés 101. percében az Eibar kapusa, bedobást követően, közvetlen közeli támadást kísérelt meg. A 25 éves futballista azonban a kapuban is helyt állt és hatalmasat védett, így maradt a játékidő végéig az 1-0-s eredmény. Ocampos góljával, majd későbbi védésével a Sevilla csapata így megtartotta a három pontot.

La Liga
Sevilla
labdarúgás
Spanyolország

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.