Ugrás a tartalomra

A magyarok az első, a szerbek a második meccsre készülnek

2023.03.27
16:19
2023.03.27
16:27
Forrás
nemzetisport.hu, RTS
A magyar labdarúgó válogatott Bulgáriával játszik ma Európa-bajnoki selejtezős mérkőzést Budapesten, a Puskás Arénában - ez a magyarok első meccse a G csoportban. Szerbia is ebben a csoportban küzd a továbbjutásért.

A Sasok ma már a második mérkőzésüket vívják, Podgoricában Montenegróval találkoznak, amely még sosem jutott ki az Eb-re. A szerbek egyébként az első fordulóban jól teljesítettek, Litvánia ellen 2:0-ra nyertek. A mostani ellenfél, Montenegró is jól kezdett, egygólos győzelmet aratott a bolgárok vendégeként. Ez jó előjel lehet a magyar válogatottnak, amely ma Bulgáriát látja vendégül. Mindkét mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik, a magyarok játékát az M4 Sporton, a szerbekét a Szerbiai RTV 1-es műsorán követhetjük.

Európa-bajnok
selejtező
Szerbia
Montenegró
Bulgária

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.