Ugrás a tartalomra

Megérkeztek a Real Madrid férfi kosárlabdacsapat játékosai Belgrádba

2023.05.02
10:41
2023.05.02
19:46
Forrás
Tanjug
A játékosokat rendőrök kísérték a repülőtérről a szálláshelyükig. A spanyolok a Partizán kosarasai ellen játszanak ma mérkőzést 20.30-kor.

A Partizán-szurkolók már hétfő este várták a Real játékosait, feliratokkal sorakoztak az autópálya felüljáróin, melyen áthaladt autóbuszuk. A transzparensek némelyikére azt írták: nem fogtok aludni. A két együttes csütörtökön játszotta a kosárlabda Euroliga-negyeddöntő mérkőzését, melyen elszabadultak az indulatok. Bő másfél perccel a mérkőzés vége előtt Kevin Punter és Sergio Llull összetűzésbe keveredtek, amiből végül tömegverekedés tört ki. 21 játékost kiállítottak a játékvezetők, majd lefújták a meccset. A visszavágóra ma kerül sor a szerb fővárosban. A múlt heti eset miatt fokozott biztonsági intézkedés mellett zajlik majd a meccs.

Goran Grbović, a belgrádi aréna vezérigazgatója: „Magas fokú a biztonsági intézkedés, úgy számolunk a meccsel, hogy ez egy rendkívüli helyzet. Növeljük a biztonsági emberek számát. Természetesen minden intézmény, amely biztonsággal foglalkozik, nagyobb számban lesz jelen, ünnepek vannak, és ez fontos meccs.”

Real Madrid
Partizan
kosárlabda

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.