Ugrás a tartalomra

Megnyerte a bukaresti tenisztornát Fucsovics + VIDEÓ

2024.04.21
16:26
Forrás
MTI
Fucsovics Márton nyerte meg az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornát, ezzel elhódította karrierje második trófeáját.

A világranglistán 82. magyar játékos a vasárnapi döntőben az ötödik helyen kiemelt argentin Mariano Navonéval csapott össze, és 2 óra 7 perc alatt 6:4, 7:5-re győzött.

A 32 éves Fucsovics a 2018-as, genfi diadal után másodszor ünnepelhetett tornagyőzelmet, és a trófea mellé 88 125 eurót kapott, a világranglistán pedig az 53. helyre jön fel.

tenisz
Fucsovics Márton

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.