Ugrás a tartalomra

Megrovást kaptak a Ferrari versenyzői

2020.07.11
16:24
Forrás
hvg.hu
Charles Leclerc és Sebastian Vettel is megszegte a járvány miatt bevezetett előírásokat.

Megrovást kaptak a Ferrari pilótái, miután megsértették a koronavírus-járvány miatt bevezetett protokollt.

Fotó: Tanjug/Mark Thompson/Pool via AP

Az olasz F1-es csapat két versenyzője, Charles Leclerc és Sebastian Vettel is érintkezett a csapatokon kívüli más személyekkel. Leclerc a múlt heti Osztrák Nagydíj után hazautazott, Vettelről pedig olyan felvételek jelentek meg, amelyeken a Red Bull főhadiszállásán beszélget szájmaszk nélkül egykori csapata vezetőivel.

Mattia Binotto csapatfőnök megrovásban részesítette őket.

Ferrari
Sebastian Vettel
Charles Leclerc
Forma-1
megrovás
koronavírus

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.