Ugrás a tartalomra

Nemzetek Ligája – A német válogatott ellen lépnek pályára a magyarok

2022.06.11
08:37
Forrás
Pannon RTV
53. alkalommal találkozik ma egymással a magyar és a német labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában. A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik a Puskás Arénában, telt ház előtt.

A Nemzetek Ligája A diviziójának 3. csoportjában két forduló után az olaszokkal és az angolokkal is döntetlent játszó Németország a harmadik helyen áll. Egy ponttal marad el az angolokat legyőző, az olaszoktól vereséget szenvedő második helyezett magyar válogatottól és kettővel az éllovas olaszoktól.

Legutóbb a tavaly nyári Európa-bajnokságon csaptak össze a felek Münchenben, ahol emlékezetes mérkőzésen egy bravúros 2-2-es döntetlent ért el a magyar válogatott, amely a bravúr ellenére kiesett a tornáról.

Nemzetek Ligája
magyar
német
labdarúgás
Puskás Aréna

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.