Ugrás a tartalomra

A spanyol csapatok nyerték a BL szerdai mérkőzéseit

2024.04.11
07:56
2024.04.11
08:08
Forrás
Pannon RTV
A Barcelona egy fordulatos mérkőzésen győzte le a Paris Saint-Germaint a francia fővárosban, míg az Atlético Madrid hazai környezetben 2–1-re nyert a Borussia Dortmund ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcának első mérkőzésén.

A Barcelona-PSG összecsapás öt gólt és igazi izgalmakat hozott. A spanyol csapat Raphinha találatával szerezte meg a vezetést az első félidő. A PSG a második játékrész elején három perc alatt fordított Dembélé és Vitinha góljaival. Ezt követően Xavi frissített a csapatán, a 61. percben pályára lépő Pedri első labdaérintéséből gólpaszt adott. Raphinna második góljával egyenlített a Barca.

A mérkőzést eldöntő találatot Christensen szerezte. A dán játékos becserélésekor a spanyolok egy szögletet harcoltak ki. A sarokból beívelt labdát pedig Christensen első labdaérintésével a kapuba fejelt. Így a Barcelona 3:2-re nyerte az összecsapást.

Az est másik találkozóján a hazai pályán játszó Atlético Madrid az első félidőben kétszer is kihasználta a Borussia Dortmund védőinek hibáit. De Paul és Lino találataival a spanyolok 2:0-ra vezettek a szünet előtt. A fordulást követően a Dortmund birtokolta többet a labdát, de szinte teljesen meddő volt ez a fölény.

A 81-ik percben azonban Sébastian Haller betalált az  Atlético kapujába. A németek a hajrában akár egyenlíthettek is volna, de az utolsó percekben kétszer is a kapufát találták el.

Bajnokok Ligája

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.