Ugrás a tartalomra

Szép volt, fiúk!

2021.06.24
07:16
2021.06.24
17:58
Forrás
Pannon RTV
A magyarok egyként szurkoltak tegnap este. Budapesten tele voltak a kávézók, a szurkolói zónák, mindenhol a magyar-német meccset nézték, de a lakásokból is hallani lehetett az örömujjongást, amikor a magyar csapat gólt szerzett.

Az utolsó pillanatig buzdították a magyar játékosokat a szurkolók a Millenáris Parkban kialakított szurkolói zónában szerda este. Ezúttal is több százan gyűltek össze, hogy közösen nézzék a meccset és közösen szurkoljanak a magyar csapatnak. A gólörömhöz pedig semmi sem volt fogható.

Hatalmas küzdelmet láthattunk a magyar válogatott részéről a német csapat ellen. A nemzeti válogatott mind a három mérkőzésén egységként harcolt és ezzel nem csak ellenfelei, hanem a szurkolók tiszteletét is kivívta. A magyar drukkerek nagyon elégedettek voltak a csapat teljesítményével.

A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is a németek ellen, végül 2-2-es döntetlennel végződött a meccs, így a magyar csapat negyedikként zárt a csoportjában, és nem jutott tovább a legjobb 16 közé.

A kiesés ellenére a drukkerek nem csüggedtek. Mindannyian egyet értettek abban, hogy remekül játszottak a fiúk, és nem csak az utolsó mérkőzésen. A halálcsoport mindhárom meccsén kemény ellenfélnek bizonyultak a magyarok, és valóban, egy hajszálon múlt a továbbjutás, ezért mindenki hatalmas optimizmussal tekint a jövőbeli megmérettetésekre.

UEFA Euro 2020
magyar labdarúgó-válogatott
szurkolók

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.