Ugrás a tartalomra

A szerb lányok ott lesznek Párizsban

2024.02.12
14:01
Forrás
Panon RTV
A szerb női kosárlabda-válogatott harmadik lett az olimpiai selejtezőtornán, ezzel pedig biztosította helyét a nyári ötkarikás játékokon.

A szerb csapat a Brazíliában rendezett olimpiai selejtezőtornán csak egyik meccsét nyerte meg, de ez is elég volt ahhoz, hogy a csoportjában harmadikként fejezzen és azzal bebiztosítsa részvételét az év legnagyobb sporteseményén. A szerb csapat Brazíliát győzte le, míg Németország és Ausztrália csapatától vereséget szenvedett. A csoportot Ausztrália nyerte a maximális 3 győzelemmel, a németek két győzelme a második hely megszerzéséhez volt elég. A brazil csapat mind a három mérkőzését elvesztette, így ők nem jutottak ki az ötkarikás játékokra.

Párizs 2024
kosárlabda

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.