Ugrás a tartalomra

Szoboszlai Dominikot választották meg az idény legjobbjának Ausztriában

2020.07.05
23:52
2020.07.06
07:35
Forrás
nemzetisport.hu
A bajnok és kupagyőztes Red Bull Salzburg hivatalos honlapján számolt be a hírről.

A bajnok és kupagyőztes Red Bull Salzburg hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub magyar válogatott játékosát, Szoboszlai Dominikot választották meg a 2019–2020-as idény legjobbjának az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A bajnokság legjobb játékosát a klubelnökök és a vezetőedzők választották meg.

A 19 éves, nyolcszoros magyar válogatott középpályás mellett a Red Bull Salzburg vezetőedzőjét is díjazták, Jesse Marsch lett az idény legjobb edzője. A Transfermarkt statisztikája szerint – az utolsó fordulóban is gólt és gólpasszt jegyző – Szoboszlai összesen nyolc góllal és tizennégy gólpasszal zárta az osztrák Bundesliga 2019–2020-as idényét. A díjat korábban több Salzburg-játékos, így Jonatan Soriano, Naby Keita, Konrad Laimer és Munisz Dabur is megkapta már.

Szoboszlai Dominik
Ausztria
bajnok
kupagyőztes
Salzburg
legjobb

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:59, Frissítve: 08:00

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.