Ugrás a tartalomra

Új edzővel várja a bajnoki fordulót a Spartacus

2020.11.19
13:23
2020.11.19
15:45
Forrás
Pannon RTV
Új edzővel várja a hétvégi bajnoki mérkőzést a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata.

Az együttest eddig irányító Vladimir Gaćinović és a klub vezetősége közös megegyezés után bontott szerződést. A Spartacus játékosait ezentúl Vladimir Buač edzi majd, aki korábban segédedzőként dolgozott. A szabadkaiak a Szuperliga következő fordulójában az ivanjicai Javorral mérkőznek meg idegeneben. Az új vezetőedző nehéz mérkőzésre számít.

Vladimir Buač, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „Egy kemény csapatról van szó, nem lesz könnyű dolgunk. Másrészről viszont mi az egész szezonban jól játszunk, jó eredményeink vannak. Bízok benne, hogy Ivanjicán is egy jó meccset játszunk majd, és biztosan jó eredményt fogunk elérni. Ha nem lenne bizalmam a fiúkban és a klubban, akkor nem lennék itt.”

Spartacus
Szabadka
Javor
Ivanjica
Vladimir Gaćinović
Vladimir Bauč
vezetőedző

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.