Ugrás a tartalomra

Újabb négy évre írt alá Szabó Zoltán Topolyán

2020.06.24
14:16
2020.06.24
18:10
Forrás
Pannon RTV
Marad a TSC kispadján Szabó Zoltán. Habár a szakembert a Budapest Honvéd csapatával is összeboronálták, a tréner nem vált klubot.

Szabó elmondta, arra koncentrálnak, hogy a topolyai klubbal a jövőben is hasonló sikereket érjenek el. A csapat az Európa-liga selejtezőjében is indulhat.

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője: „Folytatom a munkát Topolyán. Élő szerződésem van, úgyhogy csak a TSC-ben gondolkodok. Természetesen szép hallani, ha más klubok is érdeklődnek utánam, főképp olyan csapatok, mint a Budapest Honvéd, de a jövőm a topolyai TSC-ben van, úgyhogy arra koncentrálok, hogy a következő idényben még jobbak legyünk.”

Szabó Zoltán
TSC
vezetőedző
futball
foci
Topolya

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.