Ugrás a tartalomra

Újabb rangadóra készül a TSC

2023.04.30
11:36
2023.04.30
16:56
Forrás
Pannon RTV
A topolyaiak hétfőn a belgrádi Partizant látják vendégül a Szuperliga 33. fordulójában. A TSC számára a győzelem egy fontos lépés lenne az európai kupaszereplés kiharcolása felé.

Mindössze négy nappal azt követően, hogy a TSC hazai pályán 1:0-ra legyőzte a Čukarički együttesét, most ismét egy nehéz összecsapás vár rá. A topolyai csapat csütörtökön remek játékának köszönhetően múlta felül a belgrádi együttest, akivel külön párharcot vívnak a bajnokság második helyéért. A győzelemnek köszönhetően a TSC jelenleg a második a bajnokságban.

A topolyaiak hétfőn a bajnokságban meglepetésre csak negyedik Partizant látják vendégül. A belgrádi együttes nincs jó formában, az utóbbi öt mérkőzésükből mindössze egyet sikerült megnyerniük. Ennek ellenére a TSC vezetőedzője, Žarko Lazetić kemény és szoros mérkőzésre számít.

„Ez egy nagy lehetőség és teszt számunkra. Másrészről, hogy jelenleg másodikak vagyunk a táblázaton, semmit sem jelent. A Čukarički is második volt, most pedig harmadik. Mint, ahogy azt az a mérkőzés előtt is elmondtam sok kiadó pont van még. Mint eddig is megpróbálunk mérkőzésről-mérkőzésre a legjobban játszani, a saját játékunkat játszani, mint a Čukarički ellen és ezáltal legyen meg a kívánt eredmény.”

A TSC vezetőedzője hozzátette, hogy számukra - mint minden mérkőzésen- a Partizan ellen is a győzelem a cél. Az összecsapás, amely sokat jelent a TSC számára az európai kupaszereplés kiharcolása szempontjából 19 órakor kezdődik a TSC Arénában.

Topolya
labdarúgó Szuperliga
Partizan

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.