Ugrás a tartalomra

Vannak, akik elítélik, mások védik Đokovićot

2020.06.27
14:57
2020.06.27
15:07
Forrás
Magyar Szó
Továbbra is téma a világsajtóban a Novak Đoković világelső szerb teniszező által szervezett Adria Tour tenisztorna, és annak járványügyi hatásai.

A rendezvényen több játékos és edző is megfertőződött a koronavírussal, maga a szerb teniszező is.

Đoković mellett kiállt edzője, Goran Ivanišević és édesapja, Srđan Đoković. Utóbbi azt mondta, a bolgár Grigor Dimitrov lehet a hibás, aki Los Angelesből utazott Szerbiába, majd onnan Horvátországba, és már az első napon is rosszul érezte magát.

Fucsovics Márton a Nemzeti Sportnak azt mondta, szerinte korai volt a világelsőtől az, hogy a higiéniai előírások figyelembevétele nélkül szervezett versenyt. Az ATP-touron szereplő teniszezők közül többen, így Murray, Simon és Kyrgios is élesen kritizálták Đokovićot. Dominic Thiem, aki maga is részt vett az Adria Touron, elnézést kért a szurkolóktól. Dijana Đoković, a szerb teniszező édesanyja túlzásnak gondolja a fia felé irányuló gyűlöletáradatot, szerinte a világelsőt jó szándék vezérelte.

Novak Đoković
Adria Tour
tenisz
koronavírus

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.
13:46, Frissítve: 16:59

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.
13:34, Frissítve: 13:42

Tornádó söpör végig az USA középső államain

Heves viharok söpörtek végig az Egyesült Államok középső részén kedden kora reggel, órákkal azután, hogy Oklahomában egy tornádó legalább egy ember halálát okozta és két település egy részét elpusztította.
12:54, Frissítve: 16:25

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral nevű programban általános iskolás gyerekek vehettek részt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.