Ugrás a tartalomra

Vizes vb: Olasz siker szinkronúszásban

2017.07.17
21:42
2024.03.19
08:36
A Manila Flamini, Giorgio Minisini kettős nyerte a szinkronúszó vegyespárosok technikai döntőjét a budapesti vizes világbajnokságon hétfőn.

Az olasz duó szoros versenyben előzte meg az oroszokat, míg a harmadik helyen az amerikaiak végeztek a budapesti városligeti helyszínen. A szombati selejtezőben – amelyből mind a tíz induló bejutott a döntőbe – ez a három páros volt a legjobb, de akkor az oroszok még az olaszok előtt álltak. A szinkronúszás 1973 óta része a világbajnoki programnak, egészen két évvel ezelőttig kizárólag nők versenyeztek egymással – egyéniben, párosban és csapatban. Kazanyban debütált a vegyespárosok küzdelme. (MTI)

szinkronúszás
Budapest
olasz válaogatot

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.