Ugrás a tartalomra

A Wolfsburggal csapnak össze a szabadkai lányok

2020.12.08
16:16
2020.12.08
16:35
Forrás
Pannon RTV
Bajnokok Ligája mérkőzést játszik szerda délután a Spartacus női labdarúgó csapata. A szabadkai együttesnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a tavalyi finalista és kétszeres BL-győztes Wolfsburggal kell megmérkőznie.

A párharc első mérkőzését Szabadkán játsszák, a koronavírus miatt továbbra is nézők nélkül. A Spartacus már túl van az összecsapást megelőző utolsó edzésen. A hazaiakat erősítő Vajda Orsolya szerint nagyon nehéz feladat vár rájuk, de a Bajnokok Ligájában bármi megtörténhet. A Spartacus öt évvel ezelőtt egy 0:0-ás döntetlent már elért a német sztárcsapat ellen, most egy ettől is nagyobb meglepetésben bíznak.

 Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus: „A szerencse nem kedvez nekünk az utóbbi években a sorsolásban. Mindig Európa 5-6 legjobb csapatát kapjuk ellenfélként. Öt évvel ezelőtt sikerült már a Wolfsburg ellen játszanunk. Most próbálunk jobb benyomást kelteni, nem szeretnénk annyira védekező játékot mutatni, mint annak idején. Nagyon várjuk a mérkőzést, optimista vagyok, hogy ha a Crvena zvezdának sikerült legyőzni a Liverpoolt, akkor mi is megtudjuk lepni a Wolfsburg csapatát.”

BL
Bajnokok Ligája
Spartacus
Wolfsburg
női
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.