Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.19.

2024.04.19
18:00
Forrás
Pannon RTV
Szeszélyes, igazi tréfás áprilisi időjárás várható a következő napokban is. Szombaton és hétfőn lehet némi napsütés is, de az előttünk álló napokban futó záporok, zivatarok kialakulására is számítani kell.

Ami a ma esti időjárást illeti, többnyire felhők borítják az eget. Hideg lesz a hajnal, de a felhőzetnek köszönhetően fagyveszély nem várható. Vajdaság-szerte 2 és 5 fok közötti értékekre van kilátás.

Szombaton nagyrészt közepesen felhős lesz felettünk az ég, de hosszabb napos időszakokra is számítani lehet, kivétel ez alól Kúla, ahol napközben némi csapdék is előfordulhat. Gyenge északnyugati szélre is számítani kell. A nappali csúcsértékek 15 és 18 fok között alakulnak.

Vasárnap vidékünkön az erősebben felhős időben elszórtan, de ismétlődően alakulhatnak ki záporesők, zivatarok. Hűvös napra van kilátás. 11 fokos értékeket mérhetünk. Hétfőn a felhős és a napos időszakok váltakoznak. Helyenként megerősödik az északi, északnyugati szél. A délutáni órákban 12-13 fokig melegszik a levegő.

Tavaszi időjárásra kell számítani a régió más országaiban élőknek. Legtöbb helyen a napsütésé lesz a főszerep, itt-ott viszont kialakulhatnak záporok, zivatarok.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.