Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.21.

2024.04.21
18:00
Forrás
Pannon RTV
Továbbra sem tér vissza a meleg idő. Hétfőn sok napsütésben lehet részünk. Változó felhőzetre és 18 fokos csúcshőmérsékletre számíthatunk. Kedden marad a mérsékelt felhőzet, szerdán viszont szinte mindenhol borult lesz az ég.

Ma este többfelé feltámad a szél, észak-Vajdaságban – főként Szabadkán -  az ég is megdörrenhet, villámlással és esővel búcsúzik a vasárnap. 10 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn is marad a változékony, gomolyfelhős időjárás. Hajnalban a derültebb helyeken gyengén fagyhat, majd napközben 16 és 18 fok közé melegszik a levegő. Este többfelé eleredhet az eső.

Kedden a felhős-napos időszakok váltják egymást. Zentán és környékén csapadékra van kilátás. A minimumok 5 és 8, a maximumok 22 és 24 Celsius-fok közé esnek. Szerdán helyenként zivatarra kell számítani. 18 fok lesz a csúcshőmérséklet, éppúgy mint csütörtökön, de már többfelé süthet ki hosszabb időszakokra nap.

Bukarestre és Temesvárra már a hét első napján megérkezik az eső, erős szél kíséretében. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a régió más országaiban nem támadhat fel a szél.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.