Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.25.

2024.04.25
18:00
Forrás
Pannon RTV
A felhős, enyhén csapadékos időjárást napsütés veszi át az elkövetkező napokban, a délutáni hőmérsékletek is emelkednek – 22-26 fokig melegszik a levegő.

Az előttünk álló éjszakán enyhén felhős lesz felettünk az ég, számottevő csapadék azonban nem várható. A hajnali órákban Vajdaságban 4 és 6 fok között alakulnak a minimum-értékek.

Pénteken többnyire napos idő várható térségünkben. Az időnként megjelenő gomolyfelhőkből csak néhol fordulhat elő gyenge zápor. Sokfelé élénk lehet a szél. Délután 18 és 20 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Hétvégén sokat süt majd a nap, a szél azonban helyenként felélénkülhet. Tovább melegszik az idő, szombaton 22, vasárnap 25 fok körüli értékeket mérhetünk. A jövő hét elején a napsütést csak kevés felhő árnyékolja, csapadék nem várható. Visszatér a kora nyári meleg, 26 fok körüli értékekre számíthatunk.

A régióban is többnyire napos idő várható pénteken. Melegszenek a délutánok, Szegeden, Belgrádban, Temesváron és Eszéken akár 20 fok is lehet. A legalacsonyabb értékek Szarajevó környékén lesznek mérhetők, ahol 14 fokot mutat majd a hőmérő délután.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.