Ugrás a tartalomra
facebook/zarko.cekrdzin

Óriás harcsafogás a Tiszán

2017-10-18
21:34
2017-10-18
21:43
Forrás
Pannon RTV
A Tisza Magyarkanizsa alatti szakaszán egy újabb óriási harcsát fogtak ki.

Talán az évtized fogásának is lehetne nevezni azt a 91 kilós, 2 és fél méteres nagybajszút, amit kedden délután Žarko Čekrdžin palicsi halásznak sikerült horogra akasztania.

A Tiszán az idei évben már jó néhány hatalmas méretű harcsa kifogásáról hallottunk, de ekkorát eddig senkinek sem sikerült kifognia.

Legutóbb egy hónappal korábban a zentai szakaszon is partra emeltek egy szelíd óriást.

Tisza
magyarkanizsa
harcsa
óriás
halfogás
horgász
halász

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
Ludasi Betyárnap

Betyárnapot tartanak ma Ludason

A helyi közösség szervezésében idén már nyolcadik alkalommal tartják meg a hagyománnyá vált lovas játékokat, amelynek keretében főzőversenyt is szerveznek.