Ugrás a tartalomra

Tűz volt a Fruška gora nemzeti parkban - a gyanúsítottat előállították

2017-03-18
15:26
Péntek délután tűz ütött ki Belcsénytől nem messze a Fruška gora nemzeti parkban
Péntek délután tűz ütött ki Belcsénytől nem messze a Fruška gora nemzeti parkban. A tűz egy hekár erdőt érintett, és az elsődleges vizsgálatok szerint szándékos gyújtogatás történt. A gyanúsítottat előállították, közölte a nemzeti park szóvivője. A Fruška gorán észlelt erdőtűzhöz a nemzeti park alkalmazottain kívül a belcsényi tűzoltókat is hívták, akik három órás megfeszített munka után oltották el a tüzet. Közben a feltámadó szél miatt fennállt annak a veszélye, hogy a tűz tovább terjed. A kárbecslés még tart. Az illetékesek arra kérik a kertészkedőket és a földeken dolgozókat, hogy ne gyújtsanak tüzet az elszáradt növényzet megsemmisítése céljából. (021.rs)
tűz
gyanúsított
Fruška gora nemzeti park
Belcsény

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.