Ugrás a tartalomra
Szabadka
Pannon RTV

Srđan Samardžić: Szabadka igyekszik befektetőket és turistákat vonzani a városba

2017-11-10
16:22
2017-11-10
16:29
Forrás
Pannon RTV
Szabadka Város Önkormányzata együttműködésről szóló szerződést írt alá az Észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamarával.

A dokumentumot Slobodan Vojinović, az Észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamara igazgatója és Srđan Samardžić, a városi tanács idegenforgalmi, beruházási ügyekkel és nemzetközi kapcsolatokkal megbízott tagja írta alá. A megkötött együttműködési megállapodás biztosítja a város területén gazdasági tevékenységet folytató cégek közti egység magvalósulását, valamint az információ- és tapasztalatcserét, a munka koordinálását és a közös érdekű kérdésekről folytatott tárgyalásokat. Ez a megállapodás csak a már meglévő együttműködés formalizálását jelenti, az egyik legfontosabb feladat Szabadka gazdasági és ipari potenciáljának előmozdítása annak érdekében, hogy idevonzzák a befektetőket, a turistákat a városba, és Palicsra, amelyért Szabadka város különleges erőfeszítéseket tesz - emelte ki Srđan Samardžić.

Srđan Samardžić
szabadka
Észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamara
egzüttműködési szerződés

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.
Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.