Ugrás a tartalomra

Aradon a tartományi házelnök és a tartományi titkár

2017.04.21
15:26
Az aradi megyei tanács 25 éves megalapítása alkalmából szervezett ünnepségen vett részt ma Pásztor István tartományi házelnök és Ognjen Bjelić tartományi regionális fejlesztési, régióközi együttműködési és helyi önkormányzati titkár ma a romániai városban
Az aradi megyei tanács 25 éves megalapítása alkalmából szervezett ünnepségen vett részt ma Pásztor István tartományi házelnök és Ognjen Bjelić tartományi regionális fejlesztési, régióközi együttműködési és helyi önkormányzati titkár ma a romániai városban. A románok, magyarok, szerbek között történelmi, jó szomszédi, jó baráti és családi kötelékek vannak, amelyek ezáltal sokkal könnyebben telnek meg intézményes, gazdasági és egyéb tartalmakkal - emelte ki Pásztor István Aradon. A házelnök külön köszönetet mondott Iustin Cionca-nak, az Arad Megyei Tanács elnökének a partneri viszonyok megerősítése érdekében kifejtett tevékenységéért, kifejezetten a Duna-Körös-Maros-Tisza Regionális Együttműködés terén.
Pásztor István
Arad

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.