Ugrás a tartalomra

Aradon a tartományi házelnök és a tartományi titkár

2017-04-21
15:26
Az aradi megyei tanács 25 éves megalapítása alkalmából szervezett ünnepségen vett részt ma Pásztor István tartományi házelnök és Ognjen Bjelić tartományi regionális fejlesztési, régióközi együttműködési és helyi önkormányzati titkár ma a romániai városban
Az aradi megyei tanács 25 éves megalapítása alkalmából szervezett ünnepségen vett részt ma Pásztor István tartományi házelnök és Ognjen Bjelić tartományi regionális fejlesztési, régióközi együttműködési és helyi önkormányzati titkár ma a romániai városban. A románok, magyarok, szerbek között történelmi, jó szomszédi, jó baráti és családi kötelékek vannak, amelyek ezáltal sokkal könnyebben telnek meg intézményes, gazdasági és egyéb tartalmakkal - emelte ki Pásztor István Aradon. A házelnök külön köszönetet mondott Iustin Cionca-nak, az Arad Megyei Tanács elnökének a partneri viszonyok megerősítése érdekében kifejtett tevékenységéért, kifejezetten a Duna-Körös-Maros-Tisza Regionális Együttműködés terén.
Pásztor István
Arad

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.