Ugrás a tartalomra

Martinović: Nikolićnak úriemberként kellene visszavonulnia

2017.02.17
16:13
2020.02.29
11:58
Amennyiben Tomislav Nikolić helyében lennék, úriemberként vonulnék vissza - jelentette ki Aleksandar Martinović, a Szerb Haladó Párt köztársasági parlamenti frakcióvezetője
Amennyiben Tomislav Nikolić helyében lennék, úriemberként vonulnék vissza - jelentette ki Aleksandar Martinović, a Szerb Haladó Párt köztársasági parlamenti frakcióvezetője. Nikolićtyal kapcsolatban elmondta továbbá, hogy igaz, hogy a párt létrehozásában fontos szerepet játszott, de senki nem alakíthat egyedül pártot. Amennyiben pedig szembemegy a Szerb Haladó Párt döntésével, az azt jelenti, hogy Aleksandar Vučićtyal szemben indul a választáson. Hozzátette, nem tud arról, hogy a jelenlegi köztársasági elnök bármilyen követelést is megfogalmazott volna Aleksandar Vučić felé, abban azonban biztos, hogy nem lesz semmiféle kereskedelem a tisztségek között. (Tanjug)
elnökválasztás
haladók
Aleksandar Martinović
Tomislav Nikolić

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.