Ugrás a tartalomra

Martinović: Nikolićnak úriemberként kellene visszavonulnia

2017-02-17
16:13
Amennyiben Tomislav Nikolić helyében lennék, úriemberként vonulnék vissza - jelentette ki Aleksandar Martinović, a Szerb Haladó Párt köztársasági parlamenti frakcióvezetője
Amennyiben Tomislav Nikolić helyében lennék, úriemberként vonulnék vissza - jelentette ki Aleksandar Martinović, a Szerb Haladó Párt köztársasági parlamenti frakcióvezetője. Nikolićtyal kapcsolatban elmondta továbbá, hogy igaz, hogy a párt létrehozásában fontos szerepet játszott, de senki nem alakíthat egyedül pártot. Amennyiben pedig szembemegy a Szerb Haladó Párt döntésével, az azt jelenti, hogy Aleksandar Vučićtyal szemben indul a választáson. Hozzátette, nem tud arról, hogy a jelenlegi köztársasági elnök bármilyen követelést is megfogalmazott volna Aleksandar Vučić felé, abban azonban biztos, hogy nem lesz semmiféle kereskedelem a tisztségek között. (Tanjug)
nikolić
elnökválasztás
haladók
Aleksandar Martinović

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.