Ugrás a tartalomra

Vučic várhatóan összehívja a Nemzetbiztonsági Tanács ülését

2017-11-13
18:56
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučic szerb elnök várhatóan összehívja a Nemzetbiztonsági Tanács ülését a következő 48 órában - mondta Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter, Bakir Izetbegović szavaira reagálva.

Szerbia belügyminisztere aláhúzta, a Bosznia és Hercegovina államelnökségi tagjának szavai megingatják a térség stabilitását. Stefanović hozzátette, Izetbegović kijelentése, miszerint Bosznia elismerné Koszovó függetlenségét, az egyik legsúlyosabb csapás, amit Szerbia elszenvedhet egy szomszédos országtól.

Vučić
Bakir Izetbegovic
Bosznia és Hercegovina
nemzetbiztonsági tanács

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.