Ugrás a tartalomra

Az UEFA jóváhagyta az orosz-szerb barátságos mérkőzést

2024.03.21
08:24
2024.03.21
08:36
Forrás
Magyar Szó, 021.rs
Az Európai Labdarúgó Szövetség jóváhagyta az orosz és a szerb válogatott barátságos labdarúgó mérkőzését - olvasható a szövetség által kiadott közleményben.

Ez még nem minden, engedélyezték a Crvena zvezda és a szentpétervári Zenit közötti összecsapást is. Mint írták, a barátságos mérkőzések nem részei az UEFA által szervezett versenyeknek, ennél fogva nem is tartoznak a hatáskörébe. Ezért az orosz csapatok részvétele az ilyen meccseken nem áll szemben az UEFA Végrehajtó Bizottságának döntésével, amely az orosz csapatok kizárására vonatkozik.

Az ukrajnai invázió kezdete óta Szerbia lesz az első válogatott, amely pályára lép Oroszországban. A mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik Moszkvában.

UEFA
Szerbia
Oroszország
barátságos mérkőzés
Európai Labdarúgó Szövetség

Most

13:57, Frissítve: 14:32

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.
13:30, Frissítve: 13:52

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.