Ugrás a tartalomra

Gólgazdag mérkőzésen nyert a TSC Szabadkán

2024.03.16
19:50
2024.03.16
19:58
Forrás
Pannon RTV
Észak-bácskai rangadóhoz méltó mérkőzést játszott a Spartacus és a topolyai TSC Szabadkán a szerbiai labdarúgó Szuperliga 26. fordulójában.

Az első félidő kezdetétől a vendég együttes dominált a pályán. A TSC már a 17 perceben Radin találatával megszerezte a vezetést. 11 perccel később már 0:2 volt az állás, Ćirković vette be a szabadkaiak kapuját.

A második félidő kezdetén úgy tűnt, hogy a mérkőzés eldőlt, mivel Jovanović már három gólosra növelte a topolyaiak előnyét. Ezt követően azonban a Spartacus megrázta magát, Miljić és Ubiparip találataival megcsillant a remény a hazai csapat előtt. Úgy tűnt, hogy a szabadkai csapat lendületbe jön, azonban a 67-ik percben Martinović megkapta a második sárgáját, így a hazai csapatnak egy játékossal kevesebbel kellett befejeznie a mérkőzést. A TSC ki is használta az emberelőnyt és a 73-ik percben Ćirković második találatával a mérkőzésen, beállította a 2:4-es végeredményt. A topolyai együttes ezzel a győzelemmel bebiztosította harmadik helyét a bajnokságban, míg a Spartacus továbbra is a 10. a tabellán.

A TSC a következő mérkőzését március 30-án játssza hazai pályán a Voždovac csapata ellen, míg a Spartacus ugyanezen a napon a Partizan otthonába látogat.

TSC Labdarúgó Klub
Spartacus

Most

20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.
19:54

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya és Zenta község területén kezdte az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogató aláírások gyűjtését a Vajdasági Magyar Szövetség. A párt Topolyán ma elsőként adta át listáját, így az egyes sorszámmal indulnak.
18:48, Frissítve: 19:19

Táncolt a tavasz a Népkörben

A tánc világnapja alkalmából a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ idén is megszervezte a Táncoló tavasz elnevezésű rendezvényt. A regionális gyermek és ifjúsági néptánc találkozón közel 200 fiatal lépett színpadra.
15:14, Frissítve: 18:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.