Ugrás a tartalomra

Idei első mérkőzését játssza ma este a magyar labdarúgó-válogatott

2024.03.22
15:11
Forrás
nso,mti
A törökökkel csapnak össze.

Marco Rossi tanítványai a Puskás Arénában Törökország legjobbjaival néznek farkasszemet a barátságos összecsapáson. A magyar válogatott jó sorozatát folytatná, ugyanis 12 meccs óta veretlenek, legutóbb 2022. szeptember 26-án, az olaszoktól kaptak ki 2–0-ra. Marco Rossi szövetségi kapitány szerint nehéz lesz folytatnia a magyar labdarúgó-válogatottnak a veretlenségi sorozatát, mert ellenfele, a török csapat rendkívül erős ellenfél. A veretlenség fontos tényező az önérzet szempontjából, de nem több annál.

A török csapat komoly ellenfél, ezért az esélyeket tisztán kell látni. Megpróbáljuk folytatni ezt a jó szériát, de bármiféle hasonlítgatás az Aranycsapattal sántít, mert az a legendás együttes teljesen más kategória volt egy más korszakban - mondta Rossi. A Magyarország-Törökország labdarúgó mérkőzés 20,45-kor kezdődik.

labdarúgás
foci

Most

13:30, Frissítve: 13:52

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.