Ugrás a tartalomra

Telt ház előtt indul a felkészülés a Puskás Arénában

2024.03.21
07:44
Forrás
Nemzeti Sport, Hirado.hu
Pénteken telt ház előtt indul a felkészülés az Európa-bajnokságra a törökök ellen a Puskás Arénában.

A magyar labdarúgó-válogatott történelmet írhat, ugyanis 2000 óta most léphet pályára a legértékesebbnek tartott magyar kezdőcsapat. A válogatott becsült piaci értéke az elmúlt években jelentősen emelkedett. Amikor Marco Rossi 2018-ban átvette a nemzeti együttes irányítását, a csapat bő keretébe bekerülő játékosok összértéke 73.8 millió euró volt, mostanra viszont ez a szám 165 millióra nőtt. Ezzel a tendenciával párhuzamos Szoboszlai Dominik értékének növekedése is.

A magyar válogatott március 22-én, pénteken 20:45-től játszik felkészülési meccset Törökország ellen a Puskás Arénában.

felkészülés
Puskás Aréna
Európa-bajnokság
labdarúgó
Szoboszlai Dominik
Törökország

Most

16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.