Ugrás a tartalomra

Tönkrementek a gyümölcsültetvények az idő miatt Ljubovijában

2017-04-21
14:08
Az egy méteres hó teljesen tönkretette a gyümölcsültetvényeket a nyugat-szerbiai Ljubovija községben
Az egy méteres hó teljesen tönkretette a gyümölcsültetvényeket a nyugat-szerbiai Ljubovija községben. Emellett az alacsonyfeszültségű hálózaton több mint 500 karót döntött ki a hó és a szél, ami miatt több mint 1000 háztartás áram nélkül maradt. Milovan Kovačević községi elnök elmondta, tegnap óta az összes egységük terepen van, próbálják eltakarítani a nagy mennyiségű havat. Hozzátette, a legnagyobb gondot az jelenti, hogy nincs elég eszközük a villanykarók helyreállításához. Hangsúlyozta, az összes málna, szeder és csonthéjas gyümölcs tönkrement. (Szerbiai RTV)
áram
gyümölcs

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű