Ugrás a tartalomra
Szabadka

Értesítés a szabadkai utazó középiskolásoknak

2017-07-12
18:45
2017-10-04
12:06
Szabadka Város Közigazgatási Hivatala értesíti a helyi középiskolásokat, hogy idén is támogatják a diákok utazási költségeit.

A szabadkai középiskolákba járó, utazó diákok havi bérletüket saját oktatási intézményükben igényelhetik.

Azok a diákok, akik Topolyára, Magyarkanizsára, Zomborba, Törökkanizsára vagy más községbe utaznak, támogatott havi bérletet igényelhetnek.

Az igazolásokat július 31-től augusztus 14-ig igényelhetik. A havi bérletekhez szükséges igazolásokat a szabadkai Városháza 3. emeletén, a 305-ös irodában lehet felvenni augusztus 21-től 31-ig.

Az igényléshez mellékelni kell a személyi igazolvány fénymásolatát, az iskolától kapott beiratkozási bizonylatot és a tanulmányi eredményt bizonyító diákkönyvecske vagy bizonyítvány hitelesített másolatát.

További információt a 024-626-883-as telefonszámon kérhetnek az érintettek.

szabadka
utazó középiskolások
pályázat
támogatás

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.
Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.