Ugrás a tartalomra

Fitt percek – 2024.04.22.

2024.04.22
15:31
2024.04.22
16:22
Forrás
Pannon RTV

Itt a tavasz, de már a nyár is az ajtón kopogtat. Ahogy emelkedik a hőmérséklet kerülnek le rólunk a vastagabb ruhák, és kerülnek elő azok a télen felszedett plusz kilók. Ezen most segít nektek Fejdi Emma és csapata. Az elkövetkező percekben egy zsírégető, erősítő edzéshez csatlakozhattok. Amire szükségetek van az egy step pad és kis kézi súlyzók, de az eszközöket otthon található alkalmatosságokkal is helyettesíthetitek! Mozgásra fel!

Fitt percek

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.