Ugrás a tartalomra

Megkéselte egy férj a feleségét Temerinben

2017-07-16
08:53
2017-10-04
12:09
Megkéselte szombaton a késő délutáni órákban egy férj a feleségét Temerinben egy családi vita hevében.

B. G. többször is megszúrta feleségét, B. J.-t (57), majd magával is végezni akart – írja a Magyar Szó online.

A gyilkossági kísérletet követően egyik gyermekük a szomszédba sietett segítségért. Az asszony a szobában, az ajtó mellett feküdt sokkos állapotban, a férj pedig az ágyon, késsel a kezében. A portál szerint a szomszéd M. R. (60) az asszonyon igyekezett segíteni, amikor az közölte vele, hogy két szúrt sebe van a hasa tájékán. Ezután a férjhez sietett, aki még akkor is tartotta kezében a konyhakést. Miután azt sikeresen eltávolította, a férj hasából is vérzés indult, és eszméletét vesztette. Ekkorra már a rendőrség és a mentő is megérkezett. Mindkét sebesültet kritikus állapotban a sürgősségire vitték.

A szomszédok szerint a férj pszichikai problémákkal küzdött, többször is megtámadta korábban feleségét. Az asszony ezért el akart válni, ami miatt a férj ma a kialakult vita során rátámadott. (magyarszo.rs)

késelés
családi vita
Temerin

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.
19:11, Frissítve: 19:33

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.
18:21, Frissítve: 18:45

Január hatodikán rajtol Limából a Dakar rali

Kevesebb, mint másfél hónap, és kezdődik a Dakar rali. Saghmeister Gábor és csapattársai a francia Le Havre kikötőből útnak indították motorjaikat Limába, a 2018-as Dakar rali rajtjának helyszínére.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.