Ugrás a tartalomra

Zenta: Zárolták az ELGAS folyószámláját

2017-04-09
19:10
A gáz és áramadósság miatt zárolták az ELGAS folyószámláját - írja a Magyar Szó
A gáz és áramadósság miatt zárolták az ELGAS folyószámláját - írja a Magyar Szó. A Srbijagas Közvállalat 15 millió, az EPS, a szerbiai áramszolgáltató pedig 6 millió dinárt követel a fizetésképtelenné vált zentai ELGAS Közvállalattól.Fűteni jelenleg sem tudnak. Az utcai hővezetékek katasztrofális állapotban vannak, állandó a szivárgás, amely a város központjában, a Posta utca elején lévő sarkon olyan nagymértékű, hogy a kifolyó víz miatt beázott a közeli posta kábelrendszere, 1200 telefon némult el. A vízszivárgást csak a fővezeték teljes cseréjével lehetne megoldani, ami több millió dináros beruházást igényelne. A több mint kétezer lakásban és számos közintézményben már hosszabb ideje nincs fűtés. A vezetékek már nincsenek nyomás alatt, az idei fűtési szezonnak ezzel vége.Az ELGAS igazgatója csak annyit mondott, hogy a polgárok a rendkívüli helyzetben próbálják meg feltalálni magukat, alternatív fűtési módszerekkel vészeljék át a hideg időszakot a tartós felmelegedés beálltáig. (Magyar Szó)
fűtés
Elgas

Most

19:38, Frissítve: 19:45

Elárverezik Tito egyik jachtját

Elárverezik Josip Broz Tito, Jugoszlávia egykori elnökének egyik jachtját, mert feleslegessé vált - jelentette be a Twitteren a montenegrói kormány.

Népszerű

A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.
Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.