Ugrás a tartalomra
Ana Brnabic
TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Brnabić gondolkodik azon, hogy rendkívüli választásokat kérjen

2017-11-13
17:08
2017-11-13
17:17
Forrás
Tanjug
A köztársasági parlamentben uralkodó légkör azonban minden bizonnyal indokolná, hogy ellenőrizze az állampolgárok akaratát még az alkotmány módosítása előtt.

Ana Brnabić szerb miniszterelnök kijelentette, nem gondolkodik azon, hogy rendkívüli választásokat kérjen, de hozzátette, a köztársasági parlamentben uralkodó légkör minden, csak nem konstruktív, ami minden bizonnyal indokolná, hogy ellenőrizze az állampolgárok akaratát még az alkotmány módosítása előtt.

Aleksandar Vučić szerb államfő korábban arról beszélt, hogy szombaton egyeztet a Szerb Haladó Párt az esetleges előrehozott voksolásról.

Ana Brnabic
választások

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.