Ugrás a tartalomra

Miroslav Đukić: Nehéz mérkőzés lesz a Videoton elleni BL selejtező

2017.08.07
10:29
2024.03.19
08:36
A Videoton EL ellenfele, a Partizan Belgrád a szabadkai Spartacus csapatával mérkőzött a szerbiai labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában. Egyik csapat sem tudta érvényesíteni akaratát.

A rendkívül tördelt mérkőzést a vendég Partizan nyerte meg, Tawamba 30. percben szerzett góljával.

A fanatikus szurkolóiról is ismert Partizan összesen 27 bajnoki címet ünnepelhetett eddig, legutóbb éppen Marko Nikolić irányításával, aki jelenleg a Videoton mestere. A Partizan sokat ad az utánpótlására, a keret átlagéletkora alig több, mint 25 év. Az elmúlt években is több alkalommal vásároltak meg nyugati klubok szerb fiatalokat.

Seydouba Soumah, a Partizan középpályása igen lendületesen játszott az elmúlt időszakban. A guineai játékmester jó formában van, ahogyan a bajnokság előző fordulójában is, valamint az Olympiakos ellen is betalált. Talán ő jelentheti a legnagyobb veszélyt a székesfehérvári csapat számára.

A Partizan gárdáját a Valenciában és a Deportivóban is megannyi meccset lejátszó, 48-szoros válogatott Miroslav Đukić vezeti. Az edző elismerően nyilatkozott a Videoton együtteséről, mint mondta, az Európa Liga selejtezőinek ebben a fázisában már nincsenek gyenge csapatok.

Miroslav Đukić, edző, FK Partizan: „A Videoton elleni mérkőzésig még két meccs vár ránk, a Vozsdovac és a Vojvodina ellen. Úgy gondolom, hogy a Videoton egy remek csapat, nehéz mérkőzés vár ránk, ahogyan nekik is nehéz lesz. Mindkét csapatnak egyaránt kihívás lesz az a meccs. Úgy gondolom, hogy bizonytalan lesz az összecsapás kimenetele, de mindent megteszünk, hogy továbbjussunk, ugyanakkor tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű feladat.

labdarúgás
Partizan
Spartacus
Szabadka

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.