Ugrás a tartalomra

Vízilabda torna volt Szabadkán, a Kiserdei Sportuszodában

2017.11.11
19:47
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Vízilabda Szövetség által rendezett tornán a szabadkai Spartacus Vízilabda Klubon kívül négy magyarországi és egy szlovákiai csapat versenyezett. Legfeljebb 12 éves korú gyerekek szerepeltek.

A helyszín már nem volt ismeretlen a Csabai Csirkefogók számára, korábban is jártak már itt. Az elszántság mindennél többet jelent ebben a korban, véli Túri Gergő, a békéscsabaiak edzője: „Ez a csapat 2005-ös születésű gyerekekből áll, vannak fiatalabbak is, 2006, 2007, 2008-as születésűek. Minden nap van edzésünk, heti öt edzéssel készülünk, másfél órás edzéseket tartunk. Van szárazföldi felkészülésünk is, erősítő gyakorlatokkal, utána pedig a vízben végezzük a munka nagy részét.”

A házigazda csapat edzője elégedett volt a gyerekek teljesítményével. Fáradhatatlanul harcoltak a győzelemért. Lábadi Sándor, edző, Spartacus Vízilabda Klub, Szabadka: „A felkészülés igen kemény volt. A gyerekek nagyon jól helytálltak. Jóformán két hónapjuk csak úszásból állt, ami meg is látszódott a mérkőzés végén, amikor sikerült megfordítanunk az eredményt.”

A gyerekek sportszerű játékot folytattak, a vesztes csapat is élvezte a versenyt. Pónya Olivér, Csabai Csirkefogók, Békéscsaba: „Nagyon jó volt a meccs. Sajnálom, hogy kikaptunk, de mindent megtettünk a csapattal.”

Az egyik szombat délutáni vízilabda mérkőzésen a szabadkai Spartacus Vízilabda Klub és a békéscsabai Csabai Csirkefogók versenyeztek egymással. A házigazdák 9:6-ra győztek a magyarországi csapat ellen.

Szabadka
Kiserdei Sportuszoda
vízilabda
Spartacus
Csabai Csirkefogók

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.