Ugrás a tartalomra

Stefanović: Teljesen megértettük Izetbegovićot

2017.11.16
17:40
2024.03.19
08:37
Világosan értettük, amit Bakir Izetbegović mondott - közölte Nebojša Stefanović a szerbiai Biztonsági Tanács ülését követően. Mindent elemeztünk, és megtesszük a szükséges lépéseket - tette hozzá.

Konkrét dolgokról azonban nem beszélt a szerb belügyminiszter. A Biztonsági Tanácsot Aleksandar Vučić szerb államfő hívta össze. Mint ismeretes, Bosznia-Hercegovina háromtagú államelnökségének bosnyák tagja egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Bosznia-Hercegovinának meg kellett volna szavaznia a koszovói függetlenség elismerését, és reméli, hogy ez meg is történik.

Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Célunk az, hogy Bosznia-Hercegovinával továbbra is a lehető legjobb kapcsolatot érjük el. Természetesen a régióban másokkal is egyeztetni szeretnénk arról, mi szükséges ahhoz, hogy továbbra is megőrizzük a békét, illetve megóvjuk azt, amit eddig elértünk. Emellett szeretnénk, hogy országunk erős, békés és biztonságos legyen. Azon dolgozunk, hogy Szerbia polgárai semmilyen negatív következményét se érezzék a térségünk politikai történéseinek.”

stefanovic
Izetbegović
biztonsági tanács
Bosznia
Szerbia

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.