Ugrás a tartalomra

Narodno pozorište - pripreme za završni čin gradnje

2019.11.20
14:24
2019.11.20
14:44
Forrás
Pannon RTV
Gradska uprava pokrenula postupak za izbor izvođača za završne radove na postrojenjima i instalacijama u zgradi Narodnog pozorišta u Subotici. Dolazi na red postavljanje scenske tehnike i opreme.

U kompleksnoj adaptaciji, rekonstrukciji i dogradnji zgrade "Народно позориште - Narodno kazalište - Népszínház" u Subotici predstoji VIII-1 faza u kojoj je predviđeno  izvođenje završnih radova na instalaciji postrojenja, uređaja i opreme kojom će biti zaokružena funkcionalnost objekta.

Raspisanom javnom nabavkom za izbor izvođača predviđeni su vrlo kompleksni poslovi postavljanja elektro instalacija, postavljanje sistema grejanja odnosno hlađenja prostora, postavljanje hidrotehničkih instalacija odnosno protivpožarne zaštite, instalacija scenske tehnike uključujući scenski audio-video sistem i sistem upravljanja elektro-mehaničkom scenskom opremom. U ovoj fazi predviđenno je i postavljanje liftova, teretne platforme, instalacija video nadzora i drugi prateći zanatski radovi.

Zainteresovani izvođači imaju rok za podnošenje ponuda do 17. decembra.

Subotica
Narodno pozorište Subotica

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.