Ugrás a tartalomra
Videó

Zaštita manjina u Evropi
2021-04-20; 17:31

Savet Evrope prihvatio je izveštaj Elvire Kovač, članice Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, pod nazivom „Zaštita manjina u Evropi".
Fotó Videó

O razvojnim planovima u Bačkoj Topoli
2021-04-15; 19:43

Aleksandar Sofić je razgovarao sa predstavnicima lokalne samouprave Bačka Topola, između ostalog, o razvojnim planovima opštine i potencijalima lokalne samouprave.
Fotó Videó

Nova kovid bolnica gradiće se pored Petrovaradina
2021-04-13; 18:32

Glavna tema današnjeg zasedanja Skupštine grada bila je izgradnja nove kovid bolnice u Novom Sadu. Odbornici su izglasali da grad na republiku prenese građevinsku parcelu.

Najnovije

19:34, Frissítve: 19:39

Vakcinacija se u Beogradu odvija bez zastoja

Svakodnevno više hiljada građana u srpskoj prestonici primi vakcinu protiv virusa korona. Jedna od odluka gradskog rukovodstva je da mobilne punktove za imunizaciju smesti u javne prostore. Za cilj je postavljeno vakcinisanje 750 hiljada Beograđana.
17:06, Frissítve: 17:32

Obnavlja se spomen kuća Bana Jelačića

Država Srbija obezbedila je 100 hiljada evra za unutrašnje uređenje spomen kuće Josipa bana Jelačića. Fasada kulturno istorijskog spomenika je već obnovljena, sada je na redu i unutrašnje uređenje.

Najčitanije

Subotička crvena kovid zona

Ekipa Televizije "Pannon" je dobila dozvolu za snimanje u crvenoj zoni kovid bloka Opšte bolnice Subotica, tamo gde se leče najteži pacijenti. Snimili smo potresne snimke!