Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

O budućnosti Subotice u Beogradu
2022-06-30; 15:48

U Beogradu su održana predavanja o budućnosti subotičkog graditeljskog nasleđa i obnovi železničke pruge Subotica-Segedin. Događaj je realizovan u organizaciji beogradske organizacije SVM-a.
Fotó Videó

Umesto u minusu, budžet Vojvodine u plusu
2022-06-28; 19:29

Izveštaj o završnom računu Vojvodine bila je centralna tačka zasedanja  Skupštine. Državna revizorska komisija po četvrti put je dala pozitivno mišljenje o finansijskom izveštaju budžeta Vojvodine.
Fotó Videó

1, 2 ili 4 odsto prihoda
2022-06-23; 16:42

Toliko će meštani Mesnih zajednica „Pobeda" i „Gornja Rogatica" morati da plaćaju kao mesni samodoprinos narednih deset godina, u zavisnosti od toga da li su penzioneri, zaposleni ili preduzetnici.

Najnovije

18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!