Ugrás a tartalomra

Viktor Orban: Mađarska neće biti geto za migrante!
2023-09-29; 10:59

Migrantska problematika je komplikovana, ali rešenje je jednostavno: ne treba ih puštati u zemlju! -izjavio je jutros premijer Mađarske Viktor Orban u Košut radiju. Potvrdio je to i svojom objavom na fejsbuku da Mađarska neće biti geto za migrante.
Fotó

Izbori 17. decembra?!
2023-09-28; 16:12

Prema pisanju pojedinih medija, Srpska napredna stranka je donela odluku da tog datuma u Srbiji budu održani parlamentarni, pokrajinski i beogradski izbori, kao i izbori u nekim opštinama.
Fotó Videó

Banjska i dalje pod blokadom
2023-09-27; 16:06

Selo Banjska na severu Kosova i Metohije već je četvrti dan pod blokadom. U incidentu koji se tokom vikenda desio kod tog sela poginulo je nekoliko Srba i jedan kosovski policajac, a od strane prištinskih vlasti privedeno je nekoliko lokalnih Srba.
Fotó Videó

Republička delegacija u poseti Kanjiži
2023-09-26; 17:54

Informatička oprema u Gradskoj kući, asfaltirani putevi – republička delegacija posetila je danas Kanjižu i obišla ulaganja realizovana uz podršku ministarstva.

Selo Banjska i dalje pod blokadom
2023-09-26; 17:58

Ne smanjuje se napetost na Kosovu i Metohiji nakon sukoba Srba i pripadnika takozvane kosovske policije u nedelju ujutru u Banjskoj. Selo je i dalje blokirano. U sukobu su poginula četiri napadača i jedan pripadnik tzv. kosovske policije.
Videó

Predsednik Vučić završio je posetu SAD-u
2023-09-23; 16:37

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je posetu Sjedinjenim Američkim Državama, tokom koje je učestvovao na 78. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Najnovije

15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.