Ugrás a tartalomra
Fotó

Brnabić u poseti Japanu
2022-09-27; 17:18

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prisustvovaće danas državnoj sahrani bivšeg premijera Japana Šinza Abea u Tokiju.

Vučić: Glas Srbije čuo se jasno prethodne nedelje u UN
2022-09-25; 14:16

Svetu smo poručili da je Srbija ta koja poštuje međunarodno pravo i teritorijalni integritet svih članica UN i da isto očekujemo od njih kada je naša zemlja u pitanju, naveo je predsednik Aleksandara Vučić na Instagramu.
Fotó Videó

Srbija neće prihvatiti rezultate referenduma u Ukrajini
2022-09-25; 19:52

Ministar spoljnih poslova Srbije izjavio je da naša zemlja ne može da prihvati rezultate referenduma u ukrajinskim regionima jer bi to, kako je istakao, bilo potpuno suprotno našim državnim i nacionalnim interesima.
Fotó Videó

Održana 33. redovna sednica Mađarskog nacionalnog saveta
2022-09-23; 17:23

Između ostalog, raspravljalo se o radnim i finansijskim planovima nekoliko ustanova čiji je osnivač MNS, a članovi saveta su doneli odluku i o otvaranju odeljenja na mađarskom nastavnom jeziku sa manje od 15 učenika.

Selaković održao niz sastanaka na marginama zasedanja UN
2022-09-21; 17:05

Ministar spoljnih poslova u Vladi Republike Srbije Nikola Selaković imao je, u okviru aktivnosti tokom drugog dana učešća na 77. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku, veliki broj susreta na marginama tog značajnog multilateralnog događaja.

Najnovije

15:19, Frissítve: 16:44

Želite obilazak Sente biciklom? – Iznajmite jedan!

Senta je bogatija za jedan sadržaj-iznajmljivanje bicikala. Lokacija sa biciklima je smeštena u parku ispred Gradske kuće, sve je realizovano zahvaljujući zajedničkom turističkom IPA projektu opštine Senta i Udruženja „Otelek Mađari za Mađare“.
14:51, Frissítve: 15:48

U Molu popularni časovi tamburice

U Molu 15-oro dece uči osnove sviranja ovog instrumenta. Lokalno Kulturno udruženje „Čoboljo“ veliki naglasak stavlja na podučavanje sviranja narodnih instrumenata, pored toga se u udruženju paralelno odvija i učenje narodnih igara.
17:15, Frissítve: 19:10

Gradiće se novi dom učenika u Senti

Povodom proširenja doma učenika pri Gimnaziji za talentovane učenike „Boljai“ Sentu je posetio Igor Mirović, predsednik vojvođanske Vlade koji je u opštini obišao radove na opremanju i obnovi.
15:51, Frissítve: 19:12

Vodite brigu o srcu

Povodom Svetskog dana srca u Senti je organizovano merenje šećera u krvi, pritiska kao i nivoa holestorola, kao i merenje telesne težine i visine uz davanje zdravstvenih saveta. Kao i prethodnih godina i ovoga puta bilo je veliko interesovanje.

Najčitanije

Od Sente do Temišvara na dva točka

Grupa biciklista je u četvrtak, u ranim jutarnjim časovima, krenula na četvorodnevnu biciklističku turu od Sente do Temišvara. Tokom ove ture, učesnici će imati priliku da upoznaju različita mesta i njihove znamenitosti.

U Horgošu blagoslovljena ovogodišnja berba

U Horgošu su danas prepodne završeni 32. Berbanski dani uz svetu misu i blagoslov berbe, u župnoj crkvi Snežne Gospe. Bogosluženje koje se održava u ovo vreme je pravo iskustvo za vinogradare i voćare uz koje se uzvišuje duša.