Ugrás a tartalomra

Pannon rádió

Pannon RTV - Radio

Pannon Rádió – 91.5 MHz

Üde, friss, fiatalos, dinamikus – ez a Pannon Rádió. Vajdaság és a mindennapok ritmusa, a 91.5-ös regionális frekvencián. 2008 márciusában indultunk, és nagy utat jártunk be ahhoz, hogy mára Vajdaság vezető magyar nyelvű kereskedelmi rádiójává válhassunk. Nálunk hallható a régió legnépszerűbb magyar nyelvű reggeli műsora, a Pannon Reggeli, valamint a közérdekű információkat közlő, és laza témákban bővelkedő Pannon Presszó is. A Hangárban pedig töretlenül teljesítjük a zenei kéréseket, hétköznap délutánonként. A nap 24 órájában a legújabb magyar- és külföldi slágerekkel, érdekességekkel, fontos információkkal, sőt óránként rövid hírösszefoglalókkal várunk Titeket. Hangoljatok ránk Szabadkán, Magyarkanizsán, Törökkanizsán, Csókán, Padén, Adán, Moholon, Zentán, Topolyán, Kishegyesen vagy Óbecsén, illetve Magyarországon Szeged, Kiskunhalas és Bácsalmás vonzáskörzetében. Honlapunkról természetesen online is hallhatóak vagyunk, a nap bármely szakában. Ez a Pannon Rádió, 2008 óta. Ismerj meg bennünket!

Pannon Rádió fő- és felelős szerkesztő: Soós Georgina
Pannon Rádió fő- és felelős szerkesztőjének helyettese: Brasnyó Zoltán

Zenei fő- és felelős szerkesztőhelyettes: Zvekán Péter
Radiós műszaki vezető: Szabó Cibolya Tibor

 

Hírek, Híradó
Vajdaság, Szerbia, Magyarország, az Európai Unió és a világ legfontosabb hírei. Háromperces hírösszefoglaló minden órában reggel 7-től este 8-ig. 15-20 perces Híradó reggel 8-kor, délben, délután 4-kor és 7-kor.

Reggeli
A Pannon Rádió interaktív, tájékoztató, szórakoztató ébresztőműsora minden hétköznap 6-tól 10-ig. A térség és a világ híreivel, sok érdekességgel, szókimondó stílusban, vendégekkel.
Szerkesztő-műsorvezető: Beke Róbert, Brasnyó Zoltán, Sánta Zoltán, Zvekán Péter

Pannon Reggeli podcast: pannonreggeli.podbean.com/
Facebook: facebook.com/pannonreggeli

Pannon Presszó
Közéleti, informatív és szórakoztató műsorsáv a Pannon Rádióban, hétköznaponként 10-től 16 óráig, szombaton 8-tól 14 óráig. Benne: programok, egészségügy, oktatás, szépségápolás, sport, család, otthon.
Szerkesztő-műsorvezető: Facković Melisa, Kókai Mónika, Sóti Juli
Live Stream: pannonrtv.com/pannonpresszo

Harmadik félidő
Sportműsor minden hétfőn a deles Híradó előtt Vajdaság és a világ legfontosabb sporteseményeiről, eredményekkel, interjúkkal.
Szerkesztő-műsorvezető: Tóth Tibor

Ugorjunk át!
Programajánló a hét legfontosabb magyarországi eseményeivel, főként a határ-menti régióból. Csütörtökönként 15 órától.
Szerkesztő-műsorvezető: Vörös Gábor

Rock.café
Klasszikus rockzenei műsor minden szerdán este 8-tól 10-ig. Az első órában friss hírek, a hét albuma, érdekességek. A második óra tematikus, egy-egy előadó pályájának bemutatása. Mindez sok zenével. Szerkesztő-műsorvezető: Brasnyó Zoltán, Sánta Zoltán

Rádiódiszkó
A 80-as évek diszkóvilága elevenedik meg Kiss János – Manó műsorában. A legnagyobb diszkóslágerek mellett a ritkábban hallott dalokat is újrahallgatjuk. Újabb felvételek is pörögnek, ha valamilyen úton-módon köthetők a múlthoz. Rádiódiszkó – csütörtökönként este 8-tól a Pannon Rádióban.
Szerkesztő-műsorvezető: Kiss János – Manó

Rock Idill
Rockműsor a keményebb vonal kedvelőinek. Csütörtökön este 10-től éjfélig. Magyar és külföldi rockzenével, hírekkel, érdekességekkel, Szkofi utánozhatatlan, szókimondó stílusával. Szerkesztő-műsorvezető: Szkocsovszki László (Szkofi)

 

Best of Reggeli
Vasárnap 9 és dél között. A hét Reggelijeinek legjobb poénjait, legérdekesebb beszélgetéseit gyűjtöttük össze. Vagyis ha valaki lemaradt hétköznap Brasnyó Zoltán, Zvekán Péter, Beke Róbert és Sánta Zoltán őrültségeiről, az leves főzés, vagy csirke rántás közben még bepótolhatjan