Ugrás a tartalomra

Pannon Rádió

Online rádió

 

Radio player

Online stream Pannon Rádió (http://stream2.nmih.hu:4120/live.mp3)

 

Pannon Rádió

Pannon Rádió – 91.5 MHz

Üde, friss, fiatalos, dinamikus – ez a Pannon Rádió. Vajdaság és a mindennapok ritmusa, a 91.5-ös regionális frekvencián. 2008 márciusában indultunk, és nagy utat jártunk be ahhoz, hogy mára Vajdaság vezető magyar nyelvű kereskedelmi rádiójává válhassunk. Nálunk hallható a régió legnépszerűbb magyar nyelvű reggeli műsora, a Pannon Reggeli, valamint a közérdekű információkat közlő, és laza témákban bővelkedő Pannon Presszó is. A nap 24 órájában a legújabb magyar- és külföldi slágerekkel, érdekességekkel, fontos információkkal, sőt óránként rövid hírösszefoglalókkal várunk Titeket. Hangoljatok ránk Szabadkán, Magyarkanizsán, Törökkanizsán, Csókán, Padén, Adán, Moholon, Zentán, Topolyán, Kishegyesen vagy Óbecsén, illetve Magyarországon Szeged, Kiskunhalas és Bácsalmás vonzáskörzetében. Honlapunkról természetesen online is hallhatóak vagyunk, a nap bármely szakában. Ez a Pannon Rádió, 2008 óta. Ismerj meg bennünket!

Pannon Rádió fő- és felelős szerkesztő: Brasnyó Zoltán
Zenei fő- és felelős szerkesztőhelyettes: Zvekán Péter
Radiós műszaki vezető: Szabó Cibolya Tibor

Hírek, Híradó
Vajdaság, Szerbia, Magyarország, az Európai Unió és a világ legfontosabb hírei. Háromperces hírösszefoglaló minden órában reggel 7-től este 8-ig. 8-10 perces Híradó reggel 8-kor, délben, délután 4-kor és 7-kor.

Reggeli
A Pannon Rádió interaktív, tájékoztató, szórakoztató ébresztőműsora minden hétköznap 6-tól 10-ig. A térség és a világ híreivel, sok érdekességgel, szókimondó stílusban, vendégekkel.
Szerkesztő-műsorvezető: Molnár Lajkó Anett, Brasnyó Zoltán, Sánta Zoltán, Zvekán Péter

Pannon Reggeli podcast: pannonreggeli.podbean.com/
Facebook: facebook.com/pannonreggeli

Best of Pannon Reggeli
Vasárnap 9 és dél között. A hét Reggelijeinek legjobb poénjait, legérdekesebb beszélgetéseit gyűjtöttük össze. Vagyis ha valaki lemaradt hétköznap Brasnyó Zoltán, Zvekán Péter, Molnár Lajkó Anett és Sánta Zoltán őrültségeiről, az leves főzés, vagy csirke rántás közben még bepótolhatja.

 

Pannon Presszó
Közéleti, informatív és szórakoztató műsorsáv a Pannon Rádióban, hétköznaponként 10-től 16 óráig, szombaton 8-tól 14 óráig. Benne: programok, egészségügy, oktatás, szépségápolás, sport, család, otthon.
Szerkesztő-műsorvezető: Facković Melissza, Kókai Mónika, Sóti Juli, Juhász Petra
Facebook: facebook.com/pannonpresszo

 

Harmadik félidő
Sportműsor minden hétfőn a deles Híradó előtt Vajdaság és a világ legfontosabb sporteseményeiről, eredményekkel, interjúkkal.
Szerkesztő-műsorvezető: Tóth Tibor

KultCafé
Filmek, sorozatok, zene, játék és technika - minden, ami kult. Az egykori RockCafé műsorvezetői, Brasnyó és Sánta Zoltán a populáris kultúra legfrissebb híreivel, zenei ínyencségekkel, valamint mozi- és sorozatajánlókkal várja a hallgatókat, a megszokott időben, szerda esténként 8-tól 10-ig, a 91.5-ön. Régi és új kedvencek, klasszikusok és műfajteremtő mesterművek, csak a KultCaféban, a Pannon Rádió hullámhosszán!
Facebook: https://www.facebook.com/kultcafe915/
Podcast: https://kultcafe915.podbean.com/

 

Rádiódiszkó
A 80-as évek diszkóvilága elevenedik meg Kiss János – Manó műsorában. A legnagyobb diszkóslágerek mellett a ritkábban hallott dalokat is újrahallgatjuk. Újabb felvételek is pörögnek, ha valamilyen úton-módon köthetők a múlthoz. Rádiódiszkó – csütörtökönként este 8-tól a Pannon Rádióban.
Szerkesztő-műsorvezető: Kiss János – Manó

Rock Idill
Rockműsor a keményebb vonal kedvelőinek. Szerdán este 10-től éjfélig. Magyar és külföldi rockzenével, hírekkel, érdekességekkel, Szkofi utánozhatatlan, szókimondó stílusával. Szerkesztő-műsorvezető: Szkocsovszki László (Szkofi)

Fitt Zóna
A Pannon Rádió életmódmagazinja minden szombaton 14-től 16 óráig Kókai Mónikával. A műsorban bemutatjuk a legújabb és leghatékonyabb edzésformákat, táplálkozási tippeket adunk, megismerhetnek sikeres sportolókat, és a lelki egészségre is hangsúlyt fektetünk.
Facebook: facebook.com/pannonfittzona/

Poplista

Minden pénteken este 8-tól 10-ig a legtöbbet játszott slágerekkel Sánta Zoltán összeállításában.

Csendháborítás
Mixműsor péntek esténként 10 és éjfél között Szlacki Csillával.