Ugrás a tartalomra

Pannon Rádió

Online rádió

 

Radio player

Online stream Pannon Rádió (http://stream2.nmih.hu:4120/live.mp3)

 

Pannon Rádió

Pannon Rádió – 91.5 MHz

Üde, friss, fiatalos, dinamikus – ez a Pannon Rádió. Vajdaság és a mindennapok ritmusa, a 91.5-ös regionális frekvencián. 2008 márciusában indultunk, és nagy utat jártunk be ahhoz, hogy mára Vajdaság vezető magyar nyelvű kereskedelmi rádiójává válhassunk. Nálunk hallható a régió legnépszerűbb magyar nyelvű reggeli műsora, a Pannon Reggeli, valamint a közérdekű információkat közlő, és laza témákban bővelkedő Pannon Presszó is. A nap 24 órájában a legújabb magyar- és külföldi slágerekkel, érdekességekkel, fontos információkkal, sőt óránként rövid hírösszefoglalókkal várunk Titeket. Hangoljatok ránk Szabadkán, Magyarkanizsán, Törökkanizsán, Csókán, Padén, Adán, Moholon, Zentán, Topolyán, Kishegyesen vagy Óbecsén, illetve Magyarországon Szeged, Kiskunhalas és Bácsalmás vonzáskörzetében. Honlapunkról természetesen online is hallhatóak vagyunk, a nap bármely szakában. Ez a Pannon Rádió, 2008 óta. Ismerj meg bennünket!

Pannon Rádió fő- és felelős szerkesztő: Brasnyó Zoltán
Fő- és felelős szerkesztő helyettes: Sánta Zoltán
Zenei fő- és felelős szerkesztőhelyettes: Zvekán Péter
Radiós műszaki vezető: Szabó Cibolya Tibor

Hírek, Híradó
Vajdaság, Szerbia, Magyarország, az Európai Unió és a világ legfontosabb hírei. Háromperces hírösszefoglaló minden órában reggel 7-től este 8-ig. 8-10 perces Híradó reggel 8-kor, délben, délután 4-kor és 7-kor.

Reggeli
A Pannon Rádió interaktív, tájékoztató, szórakoztató ébresztőműsora minden hétköznap 6-tól 10-ig. A térség és a világ híreivel, sok érdekességgel, szókimondó stílusban, vendégekkel.
Szerkesztő-műsorvezető: Lajkó Anett, Brasnyó Zoltán, Sánta Zoltán, Zvekán Péter

Pannon Reggeli podcast: pannonreggeli.podbean.com/
Facebook: facebook.com/pannonreggeli

Best of Pannon Reggeli
Vasárnap 9 és dél között. A hét Reggelijeinek legjobb poénjait, legérdekesebb beszélgetéseit gyűjtöttük össze. Vagyis ha valaki lemaradt hétköznap Brasnyó Zoltán, Zvekán Péter, Lajkó Anett és Sánta Zoltán őrültségeiről, az leves főzés, vagy csirke rántás közben még bepótolhatja.

 

Pannon Presszó
Közéleti, informatív és szórakoztató műsorsáv a Pannon Rádióban, hétköznaponként 10-től 14 óráig, szombaton 8-tól 14 óráig. Benne: programok, egészségügy, oktatás, szépségápolás, sport, család, otthon.
Szerkesztő-műsorvezető: Facković Melissza, Kókai Mónika, Rúzsa Edina, Vajda Sára, Sánta Zoltán és Zvekán Péter
Facebook: facebook.com/pannonpresszo

Partitúra
Tematikus zenei óra, a nap előadójával, zenekarával, korszakával vagy műfajával. A műsorban egy-egy híres zenész munkásságát, egy-egy korszak vagy műfaj legismertebb dalait dolgozzuk fel, hétköznaponként 14 és 15 óra között.

Magyar kedvencek szünet nélkül
Egy órában, reklámmentesen sugározzuk a legnépszerűbb magyar előadók dalait, minden hétköznap 15 és 16 óra között.

Csillaghullás
Kívánságműsor, amelyben a hallgatók zenei kéréseit teljesítjük. A zenei paletta a mai és retro magyar könnyűzenét, valamint külföldi zenét foglalja magába. Slágerlistás dalok, régi kedvencek. A hallgatók kéréseit közösségi oldalainkon és SMS-ben fogadjuk, minden hétköznap 16 és 20 óra között.
Műsorvezető: Boros Alen
Facebook: facebook.com/csillaghullaspannonradio/

Rock Idill
Rockműsor a keményebb vonal kedvelőinek. Szerdán este 10-től éjfélig. Magyar és külföldi rockzenével, hírekkel, érdekességekkel, Szkofi utánozhatatlan, szókimondó stílusával. Szerkesztő-műsorvezető: Szkocsovszki László (Szkofi)

Fitt Zóna
A Pannon Rádió életmódmagazinja minden szombaton 14-től 16 óráig Kókai Mónikával. A műsorban bemutatjuk a legújabb és leghatékonyabb edzésformákat, táplálkozási tippeket adunk, megismerhetnek sikeres sportolókat, és a lelki egészségre is hangsúlyt fektetünk.

Facebook: facebook.com/pannonfittzona/

Harmadik félidő
Sportműsor minden hétfőn a deles Híradó előtt Vajdaság és a világ legfontosabb sporteseményeiről, eredményekkel, interjúkkal.
Szerkesztő-műsorvezető: Tóth Tibor

Poplista
Minden pénteken este 8-tól 10-ig a legtöbbet játszott slágerekkel Sánta Zoltán összeállításában.


Csendháborítás
Elektronikus zenei mixek péntek esténként 10 óra és éjfél között, Szlacki Csillával.
Facebook: facebook.com/csendhaboritaspannonradio

Classic Fantastic
Az egy órás mix minden idők legnagyobb dance klasszikusait és legemlékezetesebb klubzenéit hozza el a szegedi DJ-műsorvezető, Molnár Balázs, vagyis MolnárBé tolmácsolásában, hétfő esténként 22 és 23 óra között.


Világsztárok estéje
Öt nemzetközi lemezlovas és producer átvett rádióműsora. Hardwell, Sam Feldt, Burak Yeter, Robin Schulz és Martin Garrix zenei szettjei szombat esténként, 20 órától éjfélig.

 

Zenei válogatásműsoraink:
Hétfő, 20-tól 22 óráig: A 90-es évek slágerei
Kedd, 20-tól 22 óráig: A 2000-es évek slágerei
Szerda, 20-tól 22 óráig: Rock Night
Csütörtök, 20-tól 22 óráig: Non Stop Hip-Hop
Vasárnap, 20-tól 22 óráig: Vissza a nyolcvanas évekbe!