Ugrás a tartalomra
Fotó

Szijjártó Péter: Ez nem a mi háborúnk
2023-11-29; 13:59

Érvényesülnek a magyar szempontok a NATO ukrajnai támogatási programja kapcsán – mondta Szijjártó Péter Brüsszelben. A jelenlegi körülmények között szó sem lehet Ukrajna NATO-tagságáról.
Fotó

Budapesten tárgyalt az Európai Tanács elnöke
2023-11-27; 11:22

Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével egyeztetett Budapesten Orbán Viktor magyar miniszterelnök. A téma az Ukrajnával kapcsolatos magyar álláspont volt.

Szilágyi Péter: a magyarságnak tervei vannak a jövőre nézve
2023-11-18; 18:41

Minden intézmény, minden megvalósult beruházás azt hirdeti a világ számára, hogy a magyarságnak reménysége, sőt, tervei vannak a jövőre nézve - jelentette ki a magyar nemzetpolitikáért felelős helytettes államtitkár Kolozsváron.

Most

19:45

Orbán Viktor Andrej Babissal tárgyalt

Orbán Viktor magyar miniszterelnök, a Fidesz elnöke megbeszélést folytatott Andrej Babissal, Csehország korábbi miniszterelnökével, a cseh ANO párt elnökével - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
17:22, Frissítve: 18:47

A hajdújárási Lurkóházban járt a Mikulás

Az Old Bikers Vajdasági Motorosklub tagjai ismét megajándékozták a hajdújárási Lurkóház kis védenceit. Idén 23 gyermek örülhetett a karácsonyi csomagoknak. A kicsik minden évben készülnek a Mikulások érkezésére, ez idén sem volt másként.

Népszerű