Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Orbán Viktor: Talpra állítottuk Magyarországot!
2021-10-23; 19:36

Arra a csodálatos napra emlékezünk, amikor mi, magyarok megmutattuk, kik is vagyunk valójában - jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök Budapesten, az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartott ünnepi beszédében.
Fotó

A tét a rezsicsökkentés
2021-10-22; 16:43

Nem akarjuk feladni az elért rezsicsökkentés eredményét - számolt be Orbán Viktor magyar miniszterelnök közösségi oldalán az uniós állam- és kormányfők brüsszeli csúcstalálkozójával kapcsolatban.

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum
2021-10-17; 23:00

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
Fotó

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást
2021-10-17; 22:46

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Három a magyar igazság!
2021-10-17; 12:14

Orbán Viktor megkapta a harmadik oltást, sajtófőnöke tájékoztatása szerint a Moderna vakcináját vette fel.

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.