Ugrás a tartalomra
Fotó

Neparni par" na sceni „Nepkera"

Amaterska glumačka trupa „Fabula Rasa" u okviru MKC "Nepker" u četvrtak je izvela prvu ovogodišnju premijeru u režiji Čabe Ralbovskog.
Fotó
freskó, Ada, Cseh Károly ÁI.

Otkrivena vredna freska u Adi

Tokom izvođenja radova na obnavljanju osnovne škole "Karolj Čeh" u Adi je otkrivena freska stara preko sto godina.
Nők tárlata, Magyarkanizsa

Izložba žena stvaralaca u Kanjiži

U Galeriji „Dobo Tihamer" u Kanjiži otvorena je „Ženska izložba" likovnih i ručnih radova na kojoj posetioci mogu da vide radove preko 100 žena.

Gala koncertom završen FEMUS

Više od 90 učesnika na ovogodišnjem međunarodnom festivalu FEMUS u Subotici. Osim takmičenja duvača, program proširen i koncertima muzičara iz Srbije i inostranstva.

Laslo Hunjadi u Hali sportova

Opera Ferenca Erkela „Hunjadi Laslo" odigrana je u subotu uveče u Hali sportova u Subotici, a u okviru karpatske turneje Mađarska državna opera stigla je sa dve predstave.
Fotó
Kézimunkázók

Senta: Ručni radovi i druženje

Senćansko Udruženje rukotvorina "Rozetta" slavi 10 godina postojanja. Na godišnjem skupu bilo je reči o tekućim i prošlogodišnjim aktivnostima, planovima i događajima.
Fotó

Kanjiža: Narodne pesme, igre i pripovetke

Sinoć u Kanjiži su mađarski pripovedač i pevač narodnih pesama Andraš Berec, dobitnik nagrade Košut i Mađarsko nasleđe i njegov sin Ištvan izveli uspešan zabavni program “Kakav otac - takav sin”.

Most

Népszerű

Víg özvegy-pillanatkép

U Suboticu stiže Mađarska državna opera!

Mađarska državna opera će u subotu i nedelju nastupiti u hali sportova u Subotici sa operom "Laslo Hunjadi" i baletom "Vesela udovica", po simboličnim cenama i sa poklon paketima.
A könyv

Marti, slonče u svetu nauke

U Spomen kući “Than” u Bečeju predstavljena je najnovija knjiga za decu “Marti, slonče u svetu nauke” autorke Viktorije Toma.