Ugrás a tartalomra

Szabadkai Magyar Rádió

Online rádió

radio player

Online stream Szabadkai Magyar Rádió (http://stream.nmih.hu:4110/live.mp3)

Régebbi műsorok visszahallgatása

 

SZMRonline

 

Szabadkai Magyar Rádió - 107,1 MHz

A 2015. november 1-jén elindult Szabadkai Magyar Rádió célja a hallgatók naprakész tájékoztatása. A műsorban terítékre kerülnek politikai és szociális témák. Óránként hírek, és naponta többször híradó is várja a hallgatókat. Hírösszefoglalóinkban beszámolunk Szerbia, Magyarország és a világ eseményeiről is. Hétköznaponként Napindító című reggeli sávunkban részletesen feldolgozzuk a kiemelt eseményeket, az érdekes témákat. A Mozaikban tovább boncolgatjuk a történéseket. Bemutatjuk az itt élő érdekes embereket. A színészek, zenészek olykor élő produkciókkal érkeznek hozzánk. Az érdekes történetek mellé pedig a legszebb magyar és külföldi melódiák szólnak, a nosztalgia fonalára fűzve. Az esti órákban zenés szórakoztató-műsorokkal kedveskedünk a hallgatóknak, és a rádiószínházunkban is többször „felgördült a függöny” a 107,1 MHz-en, a hallgatók hullámhosszán.

Szabadkai Magyar Rádió fő- és felelős szerkesztő: Dedić Szuzana
Szabadkai Magyar Rádió fő- és felelős szerkesztőjének helyettese: Orosz Ildikó
Szabadkai Magyar Rádió fő- és felelős szerkesztőjének helyettese: Kartali Rita
 

Műsoraink:

Napindító
Aktuális közéleti, politikai, gazdasági, és a mindennapokat érintő riportok, stúdióbeszélgetések minden hétköznap reggel 7-től 10 óráig. Terítéken a vajdasági magyarságot érintő aktuális témák.

Mozaik
A Mozaik egy szórakoztató és informatív magazinműsor hétköznaponként 10 és 16 óra között. A műsorvezetők a napi aktuális programajánlatok és közérdekű információk mellett a legérdekesebb és legfontosabb témákkal várják önöket. Legyen szó sportról, egy-egy élettörténetről, egészségügyről, oktatásról vagy éppen környezetvédelemről. Kiemelt helyet kap a kultúra, a magyar értékek közvetítése. Irodalom, képzőművészet, zene, film, mozi, színház… Minden, ami számít egy helyen, napi hat órában.

Küzdőtér
A Küzdőtér a Mozaik című magazinműsor heti rendszerességgel jelentkező sportrovata. Hétfőnként 11 és 12 óra között egy sportszelet, ami mindenkinek jár. Beszámolók, interjúk, aktuális helyi és külföldi eredmények.

Mérleg
Interjúműsor politikáról, gazdaságról, oktatásról és egyéb közéleti témákról. Részletesen! Pénteken 16 óra 30 perctől a Szabadkai Magyar Rádió hullámain

Slágergyár
A Slágergyárban a '60-as, '70-es, '80-as évek zenéi köszönnek vissza. A magyar és a külföldi melódiákat a műsorvezető, Kiss János, azaz Manó válogatja. A műsorban a hallgatók zenei kéréseit is teljesítjük. Szombatonként 14 és 20 óra között a 107,1 MHz-en

Hangjegykoktél
Üdítő zenei turmix minden pénteken 18 órától a 107,1 MHz-en Tomislav Jakovljević keverésében.

Esti koktél
A legjobb retró slágerek, nem csak éjszakai baglyoknak. Minden hétköznap 21 és 24 óra között.

A nosztalgia szárnyán
Ex-yu slágerek hétfőn, pénteken és szombaton 20 óra 5 perc és 21 óra között

Muzsikál a mozi
Dalok, ahogyan a moziban hallhattuk őket. Híres filmslágerek, fülbemászó betétdalok és szerzemények a vászonról. Muzsikál a mozi - minden szombaton 13-tól 14 óráig Orosz Ildikó szerkesztésében.

Tiszta forrás
A Kárpát-medence legszebb magyar népdalai a Tiszta Forrásban. Juhász Gábor válogatása minden vasárnap 18-tól 19 óráig.

Hétlépés
Mérföldes csizmával az etno- és világzenén át, kéthetente, szombatonként 21 órától a Szabadkai Magyar Rádió hullámain, Török Ferenc szerkesztésében.

Kívánságműsor
A hallgatók jeles családi eseményeinek megünneplésében segít a Szabadkai Magyar Rádió. Műsorunkon keresztül gratulálhatnak családtagjaiknak, barátaiknak vasárnaponként 11-től 16 óráig. Az aktuális zenei listát megtalálják a műsor Facebook oldalán. A jókívánságokat Búzás Zsuzsanna tolmácsolja.