Ugrás a tartalomra

Szabadkai Magyar Rádió

Online rádió

radio player

Online stream Szabadkai Magyar Rádió (http://stream2.nmih.hu:4110/live.mp3)

Régebbi műsorok visszahallgatása

 

SZMRonline

 

Szabadkai Magyar Rádió - 107,1 MHz

A 2015. november 1-jén elindult Szabadkai Magyar Rádió célja a hallgatók naprakész tájékoztatása. A műsorban terítékre kerülnek politikai és szociális témák. Óránként hírek, és naponta többször híradó is várja a hallgatókat. Hírösszefoglalóinkban beszámolunk Szerbia, Magyarország és a világ eseményeiről is. Hétköznaponként Napindító című reggeli sávunkban részletesen feldolgozzuk a kiemelt eseményeket, az érdekes témákat. A Mozaikban tovább boncolgatjuk a történéseket. Bemutatjuk az itt élő érdekes embereket. A színészek, zenészek olykor élő produkciókkal érkeznek hozzánk. Az érdekes történetek mellé pedig a legszebb magyar és külföldi melódiák szólnak, a nosztalgia fonalára fűzve. Az esti órákban zenés szórakoztató-műsorokkal kedveskedünk a hallgatóknak, és a rádiószínházunkban is többször „felgördült a függöny” a 107,1 MHz-en, a hallgatók hullámhosszán.

Szabadkai Magyar Rádió fő- és felelős szerkesztő: Dedić Szuzana
Szabadkai Magyar Rádió fő- és felelős szerkesztőjének helyettese: Orosz Ildikó
Szabadkai Magyar Rádió fő- és felelős szerkesztőjének helyettese: Kartali Rita
 

Műsoraink:

Napindító
Aktuális közéleti, politikai, gazdasági, és a mindennapokat érintő riportok, stúdióbeszélgetések minden hétköznap reggel 7-től 10 óráig. Terítéken a vajdasági magyarságot érintő aktuális témák.

Paragrafus
Mi történik akkor, ha megtörténik? Paragrafus. Jogi témák közérthetően kéthetente hétfőnként 9 óra után a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában. Aki kérdez: Bajcsy Zita.

Mozaik
A Mozaik egy szórakoztató és informatív magazinműsor hétköznaponként 10 és 16 óra között. A műsorvezetők a napi aktuális programajánlatok és közérdekű információk mellett a legérdekesebb és legfontosabb témákkal várják önöket. Legyen szó sportról, egy-egy élettörténetről, egészségügyről, oktatásról vagy éppen környezetvédelemről. Kiemelt helyet kap a kultúra, a magyar értékek közvetítése. Irodalom, képzőművészet, zene, film, mozi, színház… Minden, ami számít egy helyen, napi hat órában.

Küzdőtér
A Küzdőtér a Mozaik című magazinműsor heti rendszerességgel jelentkező sportrovata. Hétfőnként 11 és 12 óra között egy sportszelet, ami mindenkinek jár. Beszámolók, interjúk, aktuális helyi és külföldi eredmények.

Beszéljünk róla
Tartalmas beszélgetések, érdekes témák és emberek. Beszéljünk róla. Hétfőtől csütörtökig a 14 órai hírek után és szombatonként 10 órától a Szabadkai Magyar Rádióban.

Mérleg
Mélyinterjúk, a vajdasági magyarságot érintő témák, előremutató, elgondolkodtató, tájékoztató beszélgetések. Mérleg. Péntekenként a 14 órai hírek után a Szabadkai Magyar Rádióban.

Körhinta
Könnyed nyári témák, aktuális hírek és színes programok a Szabadkai Magyar Rádióban hétköznaponként 16.30 és 20 óra között.

A nosztalgia szárnyán
Ex-yu slágerek hétfőn, pénteken és szombaton 20 óra 5 perc és 21 óra között

Hangjegykoktél
Üdítő zenei turmix minden pénteken 18 órától a 107,1 MHz-en Tomislav Jakovljević keverésében.

Esti koktél
A legjobb retró slágerek, nem csak éjszakai baglyoknak. Minden hétköznap 21 és 24 óra között.

Muzsikál a mozi
Dalok, ahogyan a moziban hallhattuk őket. Híres filmslágerek, fülbemászó betétdalok és szerzemények a vászonról. Muzsikál a mozi - minden szombaton 13-tól 14 óráig Orosz Ildikó szerkesztésében.

Slágergyár
A Slágergyárban a '60-as, '70-es, '80-as évek zenéi köszönnek vissza. A magyar és a külföldi melódiákat a műsorvezető, Kiss János, azaz Manó válogatja. A műsorban a hallgatók zenei kéréseit is teljesítjük. Szombatonként 14 és 20 óra között a 107,1 MHz-en

Agrárvilág
Növény- és állattenyésztés, korszerű technológiák, pályázati lehetőségek, értékesítés, aktuális mezőgazdasági témák. Agrárvilág, mezőgazdasági műsor vasárnaponként 9 és 11 óra között

Kívánságműsor
A hallgatók jeles családi eseményeinek megünneplésében segít a Szabadkai Magyar Rádió. Műsorunkon keresztül gratulálhatnak családtagjaiknak, barátaiknak vasárnaponként 11-től 16 óráig. Az aktuális zenei listát megtalálják a műsor Facebook oldalán. A jókívánságokat Búzás Zsuzsanna tolmácsolja.

Aranyalbum
Régi kedvencek, örökzöld melódiák. Az 50-es és 60-as évek válogatása vasárnaponként 20 és 21 óra között. A lemez velünk forog tovább.